Engelen & Sjamanisme

Breng ons de engelen meer in beeld noem ons met wie je samen werkt en gebruik onze energie binnen het sjamanisme. Het is tijd om te benoemen waar we mee werken. Onze energie verbinden met de kracht van de natuur zorg er voor dat de trilling van de natuur groter wordt. Dat we de bovenwereld met de onze aarde verbind. Dit is nodig om de energie trilling te verhogen wat bijdraagt aan healing voor Moeder Aarde.

Nature meets Angels to transform the world

Engelen

Engelen zijn de boodschappers van de Bron het Goddelijke. Engelen hebben geen ego ziel, en komen in mannelijke of vrouwelijke energie. Engelen zijn lichtwezens een directe afsplitsing van de Bron met een hele hoge energie trilling. Ze kennen ook geen tijd en ruimte, hier door kunnen ze op meerdere plekken te gelijk aanwezig zijn.  Net als een diamant die zijn licht op verschillende plekken laat schitterende door de facetten. Er zijn aartsengelen, beschermengelen en de Cherubijnen. Dan hebben we nog de Opgestegen meesters zoals Sint Fransiscus, Boeddha of White Buffalo calf woman. Zij behoren tot het engelen rijk. Er zijn verschillende domeinen. En de Cherubijnen staan het dichts bij d Bron. Ze hebben bolle buikjes en lijken op een baby. Ze zijn ook klein,  Cupido de liefdes engel> cherubijn. Is de bekendste van de Cherubijnen. Engelen komen in liefde met zachte heling en boodschappen.

Spirits

Er zijn heel veel soorten spirits, boom spirits, bloemen spirits, planten spirits, dieren spirits. Ze dragen een medicijn met zich mee hun verhaal. En hun medicijn staat voor kennis. Je kan dieren spirits en andere spirits vragen om hun kennis met je te delen. De eikenboom staat voor overvloed een voorraad aanleggen. Bizon staat voor manifesteren en creëren we hoeven het alleen maar toe te laten. Ze hebben twee kanten de balans kant en de onbalans kant. De onbalans kant van eikenboom, is waar ligt je angst dat je alles moet verzamelen? Wat als je te veel op pot? De onbalans kant van Bizon, dat we tegen het leven gaan vechten in plaats van dat we ons zelf toestaan om alles te ontvangen. Door te luisteren naar wat er in onze eigen natuur zich afspeelt ga je intuïtief voelen wat je behoeftes zijn, wat je nodig hebt, Rust of reuring. Welk eten je lichaam echt nodig heeft. fruit groentes. Alles wordt duidelijk als je durft te luisteren naar je eigen ware essentie.

De Bovenwereld

Dit is het domein van de Engelen, de spirits, de overleden dierbaren, de gidsen. Dit is het universum waar in we alle goddelijke informatie uit de Bron kunnen halen. Mits we goed zuiver zijn afgestemd. De bovenwereld is waar de planeten, de zon de maan invloed hebben op onze leef wereld op aarde. De seizoenen. Eb en vloed. Voor mij is de Boven wereld een Bron van informatie waar ik me heel fijn voel. Ik kan ook heel makkelijk horen voelen en afstemmen in de processen van creatie. Hoe vaak ik een boodschap oppak voor mezelf of als mijn omgeving er om vraagt. Dit heeft mij enorm geholpen. En is voor mij ook de spil in het Engelen Kracht Centrum. De afstemming op mijn sjamaanse healing voorwerpen Komt ui de Bron, ik hoor de spirits fluisteren welke materialen, veren, kralen en energie er gebruikt kan worden.

De Middenwereld

Hier leven wij samen met de natuur. Vroeger stemde we alleen maar af op de sterren in de zeevaart. Konden we zien aan de maan en de wolken wat er opkomst was. Op de aarde ervaren, voelen, horen, zijn wij. Spirit is in alles aanwezig van een kei in het water tot de kruiden in je thee. Hier op Aarde kunnen wij dus alles gewaar worden. Ook van de dingen die we met het blootte oog niet kunnen zien, maar des te sterker ervaring binnen onze intuïtie. Hier stemmen we af op de het Grote universum, op de engelen, vragen we de Grote Geest  om kennis. Samen werken met de Kracht van de Natuur. Mijn voorouders en die van jou deden vroeger niks anders. Leven met de seizoenen. De herfst werd er geoogst. De oktober maand de oogst maand kijken genieten en delen. De winter wat hebben we bereikt en wat kan er volgend jaar gemanifesteerd worden. Lente de tijd van zaaien en geboorte. En dan de zomer alles staat op het einde van de bloei. de plek van liefde passie en wilskracht.

Mijn Missie &Visie

TOEN:

Ik neem je even mee terug in de tijd dit was ik 6 jaar geleden; ik was bang, chaotisch – ik zou ADHD hebben. Stond op medicijnen en ik was dood ongelukkig daar door.
A verkeerde diagnose > bleek HSP te zijn met chronisch te kort aan magnesium
B NLP trainingen heeft er voor gezorgd dat ik mijn hoofd en lijf redelijk prikkel arm werd maar vooral dat ik dingen anders kon en mocht benaderen. En dat ik een keuze heb.
C Ik durfde geen rijlessen meer te nemen ik had zon +-40 a 45 gehad en lukte gewoon niet
D Ik werkte toen nog onder een baas … ook dat was hel en deed ik mezelf erg veel geweld aan om het vol te blijven houden.

 

NU:

💕Nu heb ik een gebalanceerd leven, heb ik mijn zachte kant mijn ziel laten doen kiezen wat ik wilde, heb ik nu een eigen bedrijf en heb enorme verantwoordelijkheid genomen voor mezelf en de situatie waar ik toen in zat. Ik heb mezelf onder een vergroot glas gelegd en alle losse eindjes en belemmerende zienswijze en overtuigingen ben ik gaan opruimen. En nog doe ik dit elke dag weer op nieuw .. Mijn pad ligt open om te zijn wie ik wil zijn! En wil ik weer opnieuw mijn rijlessen gaan op pakken die keus heb ik gemaakt !

Transformeren heet dat, Je leven 180 graden om draaien. Stoppen met wat niet werkt en anders kiezen naar wat wel zou gaan werken. Ik ben een pad ingeslagen wat ik 10 jaar geleden niet durfde. De vraag is niet of jij durft maar of jij echt bewust anders wil leven ? Of jij een leven wil wat jij zelf leid ipv lijd. Want het mag soepel en makkelijk zijn. We mogen stoppen met ons zelf te pijnigen in moeten en patronen aanmeten die niet gaan passen. Het gaat niet werken! Ik weet dit. Ik heb het jaren gedaan en ik ben telkens op me bek gegaan omdat ik me aanpaste aan de ander i.p.v. aan mezelf. Dit was een enorme bevrijding toen ik voor mezelf ging kiezen.

HOE IK HET ZIE:

💕 Vrouwen begeleiden van hun leven vol chaos en angst te transformeren naar een leven wat je zelf leid. Dat je Assertief bent, dat je met meer gemak, liefde en rust in je leven staat. Als een huis. Dat je stabiel bent dat je voor jezelf durft te kiezen. Dat je lichaam en hoofd een warm en vertrouwd aanvoelen ipv dat je elke keer weg wil van jezelf en op de vlucht slaat, dat je kan genieten en dat zorgen verdwijnen of minder plek in nemen. Door juiste keuzes, bewust onderscheid te gaan maken tussen gedrag en ervaringen. Het gewaar zijn van wat er om ons heen gebeurt en of het wel je eigen kern is die je waarneemt. Als we die rust aanbrengen door een basis van de 3 regels Rust Regelmaat en Reinheid. Komt je zielspad ook tot leven. Je gaat dan dansen en genieten van je leven. Dit wil ik voor iedereen. Want we mogen zoveel liever zijn voor ons zelf. Als we dit doen gaan we van binnen uit stralen en wordt de wereld om ons heen waar we in leven ook steeds mooier en fijner.

 

Rust

Krijg je door duidelijke keuzes te maken. Wie wil je zijn? Wat wil je doen? Wat is je plan? Welke stappen kan ik daar voor maken? Het begint met een gevoel en een vraag. Rust krijg je ook door je grenzen te kennen en neer te zetten en nee, te zeggen. Hier hebben de meeste vrouwen last van. Bang om het oordeel van de ander. Twijfels zet ons hoofd weer aan het werk. We mogen dit gaan voelen in ons hart, wat ons verlangen uit spreekt. Gaan we nu eindelijk gehoor geven aan wat we zolang voelen? Houd een afstemdagboek bij. Dit helpt je om te zien waar je vandaan komt en wat je bereikt. Wees dankbaar ,voor elke stap die je zet en met alles wat je ontvangt.

Regelmaat

Vaste tijden opstaan, mediteren, naar bed, wandelen. Ik had een heel schema op een white board zodat ik kon zien wanneer het tijd was om te eten. Regelmaat geeft rust en rust geeft regelmaat. Zelfs me werk bij de Otter Knoll stichting had ik in blokjes op gedeeld. Nu kan ik vanuit flow leven kan ik mijn gevoel volgen en heb ik soort van organisch ritme gevonden. De ene keer laat ik de honden om 10. uur uit en de andere keer om 9. uur. Het kost mijn geen moeite meer. Ik vecht niet meer tegen me bestaan ik ben mijn bestaan gaan claimen. Ik sta hier en gewoon omdat ik mezelf accepteer en ik regels heb toe gepast en ik andere keuzes ben gaan maken.

Reinheid

Goed eten! En dan gezond echt eten zoals het bedoeld is zonder kleur geur en smaakstoffen en zo weinig mogelijk uit een pakje of een zakje. En let vooral op alle synthetische suikers. En Groeien lolly’s in de natuur? Nee, dan niet eten. En ja ik heb ook mijn zwakke momenten, vaak nog 🙂 Regelmatig mediteren. Je energie veld schoon maken. Wandelen aan het strand of bos. Je gedachtes schoon houden en focussen. Oordeel achter wegen laten. Leef met een groot empathisch hart. Stop met andere de schuld te geven van je situatie, de enige die dit kan veranderen ben jij zelf en dan zal je eerst in de spiegel moeten kijken. EN nee dat is in het begin echt niet fijn. Want je wilt alleen maar harder weg lopen. Het gaat je niet helpen. Wees eerlijk ,wees dapper en erken wat je voelt.

Iedereen heeft andere monsters en andere verlangens

Mijn monsters bestonden uit angsten, pleinvrees, verlatingsangst, straatvrees. En ik was bang voor harde geluiden. Mijn verlangen was rust. Maar mijn focus lag verkeerd. Dit wist ik toen nog niet. Nu pas ik mijn focus aan op waar mijn verlangens liggen. Wil ik rust dan dan kies ik er voor om de laptop en telefoon uit te zetten en met een boek of een film op de bank te gaan zitten. Wil ik inspiratie en ontladen dat trek ik de natuur in. Wil ik antwoorden en inzichten ontvangen dan ga ik mediteren.  Wat is jou diepste verlangen? Wat heb jij daar voor nodig?

Mijn aanbod