Owning our story can be hard but not nearly as difficult as spending our lives running from it. Embracing our vulnerabilities is risky, but not nearly as dangerous as giving up on love and belonging and joy ~ the experiences that make us the most vulnerable. Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light.

-Brene Brown-

Ik laat je de Bron van eigenliefde zijn, door lichaamswerk en healing

Healing

In ons leven komen we verschillende emoties en situaties tegen. Deze kunnen ons blijdschap geven, maar sommige situaties achtervolgen je heel lang, doordat het pijnlijk kan zijn of dat het je trauma oplevert. Dit zet zich om in negatieve, vastzittende energie, ofwel blokkades. Deze blokkades zorgen voor gedragsveranderingen. Dit kun je herkennen in dat je dingen niet goed kan afmaken. Dat je angsten ervaart, in standje overleven staat. Vermijdend gedrag, niet kunnen doorzetten. Met anderen bezig zijn, jezelf opzij zetten, een laag zelfbeeld hebben en in een schaarste mindset zitten.

Hoe gaat healing in haar werk?

Ik zet een veilige, vertrouwde omgeving neer. En naar gelang de situatie en de klant, stem ik af op wat er nodig is om te gaan doen. Dit kan een engelen healing zijn of werken met het medicijnwiel. Of een combinatie van healingwerk en medicijnwiel. Of er kan een reiki behandeling plaatsvinden of een BARS® sessie. Dit is echt afhankelijk van wat er speelt bij de klant.

Reiki is een eeuwenoude energie, die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanstuurt. Een reiki behandeling werkt ontspannend en geeft diepe, helende zachtheid aan het lichaam.

In het medicijnwiel werken we met de helende krachten van de 4 elementen lucht, water, aarde, en vuur. Deze elementen staan voor ziel, geest, lichaam en gevoel. Blokkades zorgen ervoor dat je te veel in je hoofd zit, dat je weinig tot geen zelfvertrouwen kan hebben. Dat je aan het dagdromen bent, plannen smeden en dat er uiteindelijk niks van terechtkomt. In het medicijnwiel gaan we de elementen balanceren en aanzetten. Met een diepe gronding en verbinden. Zodat je weer stevig met twee benen op de aarde staat. En dat de paden van noord en zuid weer goed schoon en gebalanceerd zijn en dit geldt ook voor de weg van oost naar west.

Met een engelen healing zetten we een krachtige intentie voor wat jij wilt veranderen. De engelen werken door mij heen om jouw hoogste goed te dienen en alle vastzittende en blokkerende energie in alle lagen op te ruimen en op te schonen in werkende en helende energie. Zodat jij bewuster en duidelijker je zielspad mag lopen.

Hoe weet je nou wat je nodig hebt?

Ben jij er klaar voor om je leven te creëren op jouw voorwaarde?

Ben jij er klaar voor om je blokkades op te ruimen ?

Ben jij er klaar voor om echt diepe liefde te ontvangen en de overvloed in je leven uit te nodigen?

Wil jij jezelf op 1 zetten?

En vooral weer gaan staan voor jezelf en je dromen realiseren?

Zeg jij hier ja tegen ?

Lees dan verder over mijn S.A.C.R.E.D. Journey.