“Owning our story can be hard but not nearly as difficult as spending our lives running from it. Embracing our vulnerabilities is risky but not nearly as dangerous as giving up on love and belonging and joy—the experiences that make us the most vulnerable. Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light.”

-Brene Brown- 

 

Ik laat je de Bron van eigen liefde zijn, door lichaamswerk en healing.

 

Healing;

In ons leven komen we verschillende emoties en situaties tegen, die kunnen ons blijdschap geven maar ook kunnen situaties je heel lang achter volgen door dat het pijnlijk kan zijn of dat het je trauma geven. Dit zet zich om in negatieve vast zittende energie, dit zijn blokkades deze blokkades zorgen voor gedrag veranderingen. Dit kan je herkennen dat je dingen niet goed af kan maken.  Dat je angsten kan ervaren, in standje overleven staan. Vermijdend gedrag, niet door kunnen zetten. Met anderen bezig zijn, jezelf op zij zetten en laag zelfbeeld en in een schaarste mindset zitten.

Hoe gaat healing in haar werk, Ik zet een veilige vertrouwde omgeving neer. En naar gelang de situaties en de klant, stem ik af op wat er nodig is om te gaan doen. Dit kan een engelen healing zijn, of werken met het medicijnwiel. Of een combinatie van healing werk en medicijnwiel.  Of er kan een reiki behandeling plaats vinden of een BARS® sessie. Dit is echt afhankelijk van wat er speelt bij de klant.

BARS® is erg fijn voor klanten die overlopen in hun hoofd en te veel prikkels ervaren. Met BARS® ga je het lichaam ontladen. Dit zijn 32 punten op het hoofd die met zachte aanraking het lichaam kon ontladen aan overtollige informatie. Je kan het vergelijken met het leeg halen van de harde schijf van je computer. 

Reiki, is een eeuwen oude energie die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanstuurt. Een reiki behandeling werkt ontspannend en geeft diepe helende zachtheid aan het lichaam. 

Medicijnwiel, in het medicijnwiel werken we met de helende krachten van de 4 elementen lucht water aarde en vuur, deze elementen staan voor ziel, geest, lichaam en gevoel. Blokkades zorgen er voor dat je te veel in je hoofd zit, dat je weinig tot geen zelfvertrouwen kan hebben. Dat je aan het dag dromen bent plannen smeden en uit eindelijk er niks van terecht komt. In het medicijnwiel gaan we de elementen balanceren en aanzetten. Met een diepe gronding en verbinden. Zodat je weer stevig met twee benen op de aarde staat. En dat de paden van noord en zuid  weer goed schoon en gebalanceerd zijn en dit geld ook voor de weg van oost naar west. 

Engelen healing, met een engelen healing zetten we een krachtige intentie in wat jij wilt veranderen. De engelen werken door mij heen om jouw hoogste goed te dienen en alle vast zittende en blokkerende energie op alle lagen op te ruimen en op te schonen in werkende en helende energie.  Zodat jij bewuster en duidelijker je zielspad mag lopen.

 

Hoe weet je nou wat je nodig hebt?

Ben jij er klaar voor om je leven te gaan creëren op jouw voorwaarde? 

Ben jij er klaar voor om je blokkades op te ruimen ? 

Ben jij er klaar voor om echt diepe liefde te gaan ontvangen en de overvloed in je leven te gaan uitnodigen? 

Wil jij jezelf op 1 zetten? 

En vooral weer gaan staan voor jezelf en je dromen realiseren? 

Zeg jij hier ja tegen ? Lees dan verder op mijn aanbod.

ShamAngel ziels afstemming

Door dat ik een heel sterk kanaal heb en heel scherp kan afstemmen op energie en spirit, is het voor mij heel makkelijk om informatie op te halen die op andere niveaus aanwezig zijn. Met een afstemming kan ik contact maken met je Hogere zelf en door te luisteren komt er een zeer persoonlijk verhaal naar voren wat jou op weg helpt op je pad waar je staat. Weet je het even niet meer, Heb je even geen idee wat de wereld van jou verlangt? Dan kan ik met een afstemming daar helderheid in brengen. Je krijgt daar door een stuk rust terug, je voelt je gehoord en gezien. Waar door je met een heldere blik je pad weer ziet met wat er mag ontstaan. Een afstemming werk ik uit in ene document en krijg je per mail toe gestuurd. Met Spirit Afstemming tune ik volledig op je in en ga ik luisteren, en schrijf ik alles op. Ook laat ik mij hier in en jou ondersteunen door spirit animals en engelen voor de nodig handvatten en inzichten. 

 

Praktisch ShamanAngel ziels afstemming ;

  • Het document krijg je in pdf toe gestuurd per mail
  • We hebben vooraf en naderhand  contact momenten.

 

 

 

 

 

 De helende reis van Essentie; leer je nieuwe werkelijkheid creëeren©

Drie keer per jaar start deze online /offline training waarin ik je laat kennis maken met mijn basis zoals ik het ook zelf doe en gebruik. Journallen, krachtige keuzes maken en je eigen leven naar werkelijkheid creeren zoals jij dat wilt.

Journallen is een van de meest krachtige tools als het aan komt op mindset werk. Ik vraag dan ook altijd aan mijn soul klanten HOE WIL JIJ JE VOELEN? Daar begint alles mee die liefdevolle stap achter uit en gaan voelen en ervaren wat er bij jou speelt, wat wil e gehoord en gezien worden. Wat wil je niet meer langer in je leven hebben en dan alles gaan leren ombuigen.

Met hele krachtige schrijf tools, meditaties, verbinding maken met je ziels verlangen. Gaan leren dansen met je Ego ziel ipv de weerstand op je ego zetten. Elke keer die liefdevolle stap achter uit zetten om even te observeren en in te checken bij jezelf en vragen wat wil ik NU?

Ik ga het je leren in 12 weken tijd ga jij je nieuwe werkelijkheid creëren. Ga jij leren dat alles wat jij denkt en ziet in je wereld afspiegeling is van hoe jij je voelt en wat jij wilt zien. Dus wat er gebeurt in je leven is een afspiegeling van hoe jij je voelt. Laat de natuur weer door je heen stromen en actief deelnemen in je leven.  Sjamanisme en engelen kracht nemen een prominente plek in, in deze basis training.

Praktische info;

Op 22 September start de herfst groep met het thema overvloed.

Je krijgt; 

  •  Een gesloten facebookgroep community 
  • Bestanden met allerlei journal prompts
  • 5 Masterclasses
  • 3 helende coach calls met opnames
  • 3 healing sessies op de praktijk

De online community blijft open voor deelnemers. zodat je elke keer een basis hebt en vielige vertrouwde omgeving waar wij vrouwen elkaar kunnen upliften, aanmoedigen en ondersteunen.

 

 

 

VIP 1 op 1 Engelen kracht healing en coaching

 

3-6-9  maanden lang online en offline 1 op 1 healing en coaching.

 Hoe fijn is het als je al wat verder bent in het ondernemerschap en je graag nog op bepaalde punten je verder wilt groeien, ik volledig met je mee kan lopen. Ik laat zien waar je blinde vlekken je zitten. En ook dat je op je blokkades die je ervaart door die op te gaan lossen je nog verder kan groeien.  Jezelf bewust nog meer op 1 te zetten. Nog dieper zakken in liefde en vertrouwen. Nog meer je focus op jezelf leggen. En gaan los laten wat je dacht dat hoorde en moest.

 We gaan werken aan mindset, persoonlijke groei en ontwikkeling en spiritualiteit.

 Je gaat elke keer naar je next level toe werken. Je gaat leren om zowel je leven als je bizz op jouw voorwaarde te gaan kiezen. Je eigen leven creëeren door je verlangens te volgen. De energie te volgen die voor jou licht voelt.

 Je leven helemaal van uit essentie, jouw essentie neer zetten. Als je het kan bedenken kan je het ook realiseren als je goed bij jezelf bent afgestemd, als je bereid bent om elke keer afgestemde acties te ondernemen en ook vanuit rust te gaan kiezen. Haast brengt ego werk naar boven. ” Ik moet .. Ik wil..” Alleen vanuit rust en stilte kan je gericht voelen waar je verlangens zitten. Handelen vanuit liefde en vertrouwen.

 Dit zijn de drie pijlers waar mee ik werk, Healing op de diepere lagen oude vast zittende energie opruimen, lichaamswerk zo dat nieuwe energie weer vrij kan stromen, mindset om je focus bij jezelf te houden en te gaan creeren vanuit je Bron van Eigenliefde.

  • Healing
  • Lichaamswerk
  • Mindset

Exclusief aanbod:

Klanten die er voor kiezen om met mij 6 of 9 maanden te werken, krijgen een healing sjamanen drum cadeau. Deze mag je in een workshop bij Peter de Haan maken. Dit is een speciaal kado voor jou die je je leven zal veranderen en koesteren. 

Neem vrijblijvend contact op

3 + 9 =