“Owning our story can be hard but not nearly as difficult as spending our lives running from it. Embracing our vulnerabilities is risky but not nearly as dangerous as giving up on love and belonging and joy—the experiences that make us the most vulnerable. Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light.”

-Brene Brown-

Ik laat je de Bron van eigen liefde zijn, door lichaamswerk en healing.

Healing;

In ons leven komen we verschillende emoties en situaties tegen, die kunnen ons blijdschap geven maar ook kunnen situaties je heel lang achter volgen door dat het pijnlijk kan zijn of dat het je trauma geven. Dit zet zich om in negatieve vast zittende energie, dit zijn blokkades deze blokkades zorgen voor gedrag veranderingen. Dit kan je herkennen dat je dingen niet goed af kan maken.  Dat je angsten kan ervaren, in standje overleven staan. Vermijdend gedrag, niet door kunnen zetten. Met anderen bezig zijn, jezelf op zij zetten en laag zelfbeeld en in een schaarste mindset zitten.

 

Hoe gaat healing in haar werk, Ik zet een veilige vertrouwde omgeving neer. En naar gelang de situaties en de klant, stem ik af op wat er nodig is om te gaan doen. Dit kan een engelen healing zijn, of werken met het medicijnwiel. Of een combinatie van healing werk en medicijnwiel.  Of er kan een reiki behandeling plaats vinden of een BARS® sessie. Dit is echt afhankelijk van wat er speelt bij de klant. 

Reiki, is een eeuwen oude energie die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanstuurt. Een reiki behandeling werkt ontspannend en geeft diepe helende zachtheid aan het lichaam. 

Medicijnwiel, in het medicijnwiel werken we met de helende krachten van de 4 elementen lucht water aarde en vuur, deze elementen staan voor ziel, geest, lichaam en gevoel. Blokkades zorgen er voor dat je te veel in je hoofd zit, dat je weinig tot geen zelfvertrouwen kan hebben. Dat je aan het dag dromen bent plannen smeden en uit eindelijk er niks van terecht komt. In het medicijnwiel gaan we de elementen balanceren en aanzetten. Met een diepe gronding en verbinden. Zodat je weer stevig met twee benen op de aarde staat. En dat de paden van noord en zuid  weer goed schoon en gebalanceerd zijn en dit geld ook voor de weg van oost naar west. 

Engelen healing, met een engelen healing zetten we een krachtige intentie in wat jij wilt veranderen. De engelen werken door mij heen om jouw hoogste goed te dienen en alle vast zittende en blokkerende energie op alle lagen op te ruimen en op te schonen in werkende en helende energie.  Zodat jij bewuster en duidelijker je zielspad mag lopen.

Hoe weet je nou wat je nodig hebt?

Ben jij er klaar voor om je leven te gaan creëren op jouw voorwaarde? 

Ben jij er klaar voor om je blokkades op te ruimen ? 

Ben jij er klaar voor om echt diepe liefde te gaan ontvangen en de overvloed in je leven te gaan uitnodigen? 

Wil jij jezelf op 1 zetten? 

En vooral weer gaan staan voor jezelf en je dromen realiseren? 

Zeg jij hier ja tegen ? Lees dan verder op mijn S.A.C.R.E.D. Journey©