“Owning our story can be hard but not nearly as difficult as spending our lives running from it. Embracing our vulnerabilities is risky but not nearly as dangerous as giving up on love and belonging and joy—the experiences that make us the most vulnerable. Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light.”

-Brene Brown- 

 

Ik laat je de Bron van eigen liefde zijn, door lichaamswerk en healing.

 

Healing;

In ons leven komen we verschillende emoties en situaties tegen, die kunnen ons blijdschap geven maar ook kunnen situaties je heel lang achter volgen door dat het pijnlijk kan zijn of dat het je trauma geven. Dit zet zich om in negatieve vast zittende energie, dit zijn blokkades deze blokkades zorgen voor gedrag veranderingen. Dit kan je herkennen dat je dingen niet goed af kan maken.  Dat je angsten kan ervaren, in standje overleven staan. Vermijdend gedrag, niet door kunnen zetten. Met anderen bezig zijn, jezelf op zij zetten en laag zelfbeeld en in een schaarste mindset zitten.

Hoe gaat healing in haar werk, Ik zet een veilige vertrouwde omgeving neer. En naar gelang de situaties en de klant, stem ik af op wat er nodig is om te gaan doen. Dit kan een engelen healing zijn, of werken met het medicijnwiel. Of een combinatie van healing werk en medicijnwiel.  Of er kan een reiki behandeling plaats vinden of een BARS® sessie. Dit is echt afhankelijk van wat er speelt bij de klant.

BARS® is erg fijn voor klanten die overlopen in hun hoofd en te veel prikkels ervaren. Met BARS® ga je het lichaam ontladen. Dit zijn 32 punten op het hoofd die met zachte aanraking het lichaam kon ontladen aan overtollige informatie. Je kan het vergelijken met het leeg halen van de harde schijf van je computer. 

Reiki, is een eeuwen oude energie die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanstuurt. Een reiki behandeling werkt ontspannend en geeft diepe helende zachtheid aan het lichaam. 

Medicijnwiel, in het medicijnwiel werken we met de helende krachten van de 4 elementen lucht water aarde en vuur, deze elementen staan voor ziel, geest, lichaam en gevoel. Blokkades zorgen er voor dat je te veel in je hoofd zit, dat je weinig tot geen zelfvertrouwen kan hebben. Dat je aan het dag dromen bent plannen smeden en uit eindelijk er niks van terecht komt. In het medicijnwiel gaan we de elementen balanceren en aanzetten. Met een diepe gronding en verbinden. Zodat je weer stevig met twee benen op de aarde staat. En dat de paden van noord en zuid  weer goed schoon en gebalanceerd zijn en dit geld ook voor de weg van oost naar west. 

Engelen healing, met een engelen healing zetten we een krachtige intentie in wat jij wilt veranderen. De engelen werken door mij heen om jouw hoogste goed te dienen en alle vast zittende en blokkerende energie op alle lagen op te ruimen en op te schonen in werkende en helende energie.  Zodat jij bewuster en duidelijker je zielspad mag lopen.

 

Hoe weet je nou wat je nodig hebt?

Ben jij er klaar voor om je leven te gaan creëren op jouw voorwaarde? 

Ben jij er klaar voor om je blokkades op te ruimen ? 

Ben jij er klaar voor om echt diepe liefde te gaan ontvangen en de overvloed in je leven te gaan uitnodigen? 

Wil jij jezelf op 1 zetten? 

En vooral weer gaan staan voor jezelf en je dromen realiseren? 

Zeg jij hier ja tegen ? Lees dan verder op mijn aanbod.

S.A.C.R.E.D. whispers

Heb jij behoefte aan ?

  • Helderheid in het pad wat je loopt
  • Steuntje in de rug
  • Draag je een diep verlangen wat je de wereld in wilt zetten en je weet niet hoe?
  • Handvatten om verder op je zielspad te reizen
  • Of weet je het gewoon even niet meer ? 

Met  S.A.C.R.E.D. Whispers 

Maak ik contact met de engelen en mijn spirit guides en spirit animals. En ik maak contact met je hogere zelf,  je ziel. Ik stel de vragen aan mijn spirit team, waar jij inzicht en helderheid in wilt ontvangen. 

Laat mij jou poort zijn, zodat wat gezien en gehoord wilt worden in de diepere lagen te vertalen voor jou. Dit geeft steun, bevestiging, handvatten. En de diep werkende helende boodschappen van de engelen en dieren spirits zorgen ervoor dat je afgestemde stappen neemt. Die passen op je zielspad zodat je diepe verlangen kan volgen. 

Stuur mij een mailtje voor meer info

 S.A.C.R.E.D. Journey©

Basis online training 
Eigenliefde en essentie.
Op mijn pad omring ik mij met mensen die het leven met mij vieren, met mensen die mij steunen door dik en dun. Met mensen die mij toe juichen en helpen met mijn downs.
Een heilige reis zo zie ik mijn pad en wat ik doe, met heilige momenten, rituelen en ceremonies. En de mensen die bij mij aansluiten is mijn reisgenootschap. Net als Lord of the Rings The felowship of the ring.
Samen naar iets moois en uitdagends toe werken. Samen die reis maken die je terug brengt bij je Bron van Eigenliefde en delen in wat er is, in wat er mag zijn, en een nieuwe werkelijkheid creëren, healing mindset en lichaamswerk.
Deel uit maken van iets groters en bijdragen zijn in de S.A.C.R.E.D Journey© van een ander, die liefde voelen en delen, de ander zien stralen, omdat hij/zij haar zielspad loopt en vervult. En ja zegt tegen eigenliefde.

S.A.C.R.E.D Journey©

S pirit —-> bomen planten dieren
A ngels ——> healing en boodschappen
C eremony’s —> een kring -delen -zijnskracht
R ituals —-> honor your ancestors -journallen
E volve —-> transformatie
D ance —> vier het leven en geniet
Voor vrouwen die voelen, dat ze De Bron van eigenliefde willen zijn, leven vanuit essentie en liefde en diep vertrouwen. Wetende dat alles gecreëerd en gemanifesteerd kan worden zolang je je zelf erkend als die Bron.
Vrouwen die van alleen dingen doen en ondernemen waren, en NU naar samen, dragen, steunen.. iemands kroon rechtzetten zonder dat die persoon het door heeft. Uplifting. Aanmoedigen en van het even niet meer weten en gewoon er zijn. Van even inchecken “Mas ik heb een knuffel nodig. Zonder vragen of wat, gewoon zijn. “ het verlangen niet langer meer alleen te moeten hannesen. Gewoon die spiegel vragen gewoon die spiegel kunnen zijn.
Liefde in al je deelgebieden
Vertrouwen in al je deelgebieden
Creatie en manifestatie stromen naar afgestemde stappen die next level pakken naar je dromen werkelijkheid neer zetten. 👊🏼
Mijn droom; S.A.C.R.E.D Journey© reisgenootschap. Deuren gaan open van deze training wanneer het JA NU is,
en dan gaan we op een geweldig avontuur.

 

 

OUT of the Box S.A.C.R.E.D. Journey© 1op1 coaching en healing

6 of 9 maanden lang met mij 1 op 1 werken met

healing, lichaamswerk en mindset op

S.A.C.R.E.D. Journey©  Selflove selfworth & wealth awareness

en out of the box betekend dat als jij als klant van mij behoefte hebt om te connecten in stilte en het ervaren van kunst dan kiezen we een museum en dan verweven we dit in de themas die belangrijk voor jou zijn.

dit gaat verder dan een zoom call dit gaat verder dan een healing sessie.

Ik ben er voor jou. offline/online.

en ik heb voor dit traject ook maar beperkt plek en is exclusief voor die mensen die een motivatie schrijven, waarom zij deze reis willen maken.

extra kado;

Klanten die er voor kiezen om met mij te werken  in dit avontuur, krijgen een healing sjamanen drum cadeau. Deze mag je in een workshop bij Peter de Haan maken. Dit is een speciaal kado voor jou die je je leven zal veranderen en koesteren. 

Neem vrijblijvend contact op

1 + 13 =