Owning our story can be hard but not nearly as difficult as spending our lives running from it. Embracing our vulnerabilities is risky, but not nearly as dangerous as giving up on love and belonging and joy ~ the experiences that make us the most vulnerable. Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light.

-Brene Brown-

Ik laat je de Bron van eigenliefde zijn, door lichaamswerk en healing

Healing

is een eeuwen oude manier van werken omdat het alles te maken heeft met het kunnen ontvangen van de juiste frequenties die werken voor jou. Kijk naar de Inuit sjamanen uit Siberië, de noord Amerikaanse sjamanen. Sjamanen brengen healing door middel van het bezoeken van andere realiteiten om verdwenen krachtdieren, zielendelen op te halen en om de oorsprong te zien van ziektes. Door met de drum in trance te gaan kunnen zij in die andere realiteiten stappen. Hier waren vroeger hele families en dorpsgenoten bij aanwezig. Tegenwoordig gaat een healing sessie heel anders. Het kan zowel in de praktijkruimte als op afstand.

 Bij mijn Cosmic Healings gaat het veel dieper dan dit, door mijn hybride energie en hogere frequenties aan te bieden ga jij op alle lagen jouw trauma stukken opruimen, zodat jouw pijnen en verdriet kunt helen. Hier door ga je ook karma stukken opschonen in familielijnen.

In de healings die je ontvang werk ik zowel met de arch angels als met mijn cosmic team

Je ontvangt healing op je chakra systemen, de verbindingen met Moeder Aarde en de kosmische verbinding worden gezuiverd en geheeld. Je vorige levens en karma worden nagekeken. Hier door word oude energie getransformeerd en getransmuteerd, zodat jouw levensenergie volop gaat door stromen.

ArchAngels & Sjamanisme

Mijn hele leven ben ik altijd al omringd met deze prachtige licht frequenties. ArchAngels zijn letterlijk een afgesplitst stukje van DE BRON. Dichterbij kun je niet komen. In 2017 kreeg ik de boodschap van ArchAngel Michael met het teken dat ik het engelen krachtcentrum zou gaan opzetten zodat ik Sjamanisme & ArchAngels zou samenbrengen voor een nóg diepere vorm van healing op de aarde. Uiteraard wel met de vraag of ik daartoe bereid was om zowel humanity als Mother Earth op deze unieke manier te ondersteunen.

 

 

De wake up call en de Starseed souls

Vele starseed souls worden plotsklaps “wakker” als of ze uit een roes ontwaken en denken “Oh Sugar Honey Ice Tea!” Ze weten dat ze hier iets komen doen en dat ze hun missie NU moeten gaan leven. Alleen gaat dit vaak gepaard met een gevoel van haasten en dan gaat het juist mis. Ze zetten iets op, veranderen van baan en komen door de hectiek van het ‘moeten’ in een burn-out terecht. Het kan zelfs zo zijn dat ze door die burn-out niet meer kunnen voelen wat ze eerder wel nog konden voelen over hun missie.

Wat ik je graag wil laten weten is dat dit juist mijn ware Soulmate Clients zijn! En waarom? I’ve been there and done that! Ik weet als geen ander hoe het voelt als de “Oh Sugar Honey Ice Tea’ voorbij komt en als het ‘moeten’ ineens op je schouders gaat drukken waardoor je juist meer verwijderd zult raken van je ware essentie waardoor je niet meer begrijpt wat je hier komt brengen voor jezelf en anderen. Dan is het niet zo gek dat je in een burn-out raakt en wellicht ben je ook nog eens flink overdonderd geraakt in de moeder dochter relatie waardoor jouw eigenliefde en zelfwaarde er een beetje bij is ingeschoten.

Als dit resoneert met jou, lees dan verder op de S.A.C.R.E.D. Journey.