Wat mijn klanten gemeen hebben zijn 2 dingen

1 overheersende familie/ouder

2 Burn out

En beide gaan bij mijn klanten vaak hand in hand. Omdat ze door hun ouder/ familie overheerst zijn (geweest)  hebben ze een extreme vorm van loyaliteit gekweekt. Deze loyaliteit gaan zo ver dat ze bereid zijn om hun eigen smaak, en grens op zij te zetten en ook hun eigen dromen bereid zijn om op te geven. Deze. Vrouwen en ook ik heb er een handje van gehad dat ik alles voor mij uit schoof. Ik deed er niet toe, als de ander als dit of zus maar goed was.. Ik kwam later wel. 

Laag zelf beeld

Perfectionistisch

Moeilijk nee kunnen zeggen

Altijd extreem betrokken zijn bij wat ze doen en leuk vinden. 

Dit zijn een paar kenmerken bij een burn out 

En een gemiddelde burn out duurt 4 a 5 jaar voor het natuurlijk verloop dat het weggaat. 

Ik heb het van heel dicht bij mee gemaakt bij mijn partner en ik heb zelf een hele zware burn out gehad, dat ik echt nergens zin meer in had dan alleen zijn met mijn paard in de bossen. Dat was het enige wat mij op de been hield. Standje overleven. 

Nu heb ik leren zorgen voor mezelf, juiste voeding wat je tot in je celkern ook echt voed, healing  oude shit op ruimen gedachtes overtuigingen pijn verdriet opgeruimd. Mindset en NLP elke dag het innerlijke werk doen nieuwe overtuigingen creëren die ondersteunen, mogelijkheden gaan zien en keuzes maken die goed voor mij zijn. En bewegen ik heb een racefiets nu en ik leg flink wat KM’s af of zoals nu wandelen aan het strand en door de duinen. En vooral in acceptatie komen met dat het oke is wat je voelt. Dat je er niet voor wegloopt. Dat je weer durft te kijken naar wat je lichaam en je gevoel wilt vertellen. 

Houd het klein en simpel voor jezelf als je stress en burn-out ervaart

Ga keuzes maken die jou helpen en ondersteunen die juist zijn vóór jou. Even echt schijt hebben aan…

En zoek hulp om je leefstijl te veranderen en zo een mega change neer te zetten zodat energie weer gaat stromen. En je weer gaat stralen van binnen uit. En vooral weer die Bron van eigenliefde gaan zijn.

Liefs, Mascha