Wat ga je jezelf gunnen en geven?

Om volledig vanuit Eigenliefde te kunnen tanken, zal je deze Bron elk keer op moeten laden, dus wat ga je jezelf geven en gunnen, welke stap ga je zetten die in lijn is met wie je wilt zijn. Welke keus ga je maken om steeds een stap dieper te zakken in vertrouwen? 

Want als je bent verbonden met je Bron van eigenliefde, heb je echt en alleen je zelf nodig om te doen waar je hier voor bent. Of dit nu gaat om taarten bakken, boeken te schrijven, of zoals ik de poort ben letterlijk tussen cosmic and Earth dan zal je ook weten wat je drijft, en hoe je dit elke keer vanuit zachtheid voor jezelf neer te zetten. 

In de S.A.C.R.E.D. Journey© heb ik het ook vaak over rituelen, 

Welk ritueel gaat jou hier in ondersteunen, wat heb je nodig om elke keer die laag dieper in jezelf te pakken? Waar houd je je nog in of klein, waar verstop je je nog zelf ? Weet je daar kan je heel makkelijk door heen shiften. Als je durft te kiezen, als je durft te gaan voor je ware zijnskracht van uit Essentie. 

Voor de een kan dit beteken dat er eerst flink in de lichaamsbeweging moet, de ander mediteren, Ik heb daar niet veel behoefte aan dus ik doe het ook alleen wanneer ik het nodig heb. Ik heb ook met mijn intuïtie af gesproken dat ze mij dan even een seintje geeft. Dit werkt voor mij. En wat gaat voor jouw werken??

Mijn ochtend ritueel is in de ochtend tijd nemen om bij te trekken, met mijn heerlijke latte macchiato, journal en fijne muziek. Ik heb die sacred moments van rituelen altijd bij me. Want spirit leeft in alles wat bezielt is. En door mijn hybrid energie kan ik super snel schakelen en afstemmen. Ik stem zelfs in de auto af als mijn man en ik op pad gaan, Ik heb zelfs een keer S.A.C.R.E.D.©afstemming in de auto gemaakt op mijn MacBook, omdat ik dat door kreeg vlak voor we weg moesten, dit heb ik ook zo gecreëerd en gekozen, ik kan overal en altijd werken en mijn geld verdienen. Want dat is pure vrijheid. En ik ga voor vrijheid dat ik die vrijheid in alles terug voel. 

Dus welke rituelen heb jij in de ochtend nodig om in de Bron van Eigenliefde te stappen? 

En als je rituelen niet dat brengen wat je NU nodig hebt of dit nu in je bedrijf is of op een deelgebied in je leven, neem het dan eens onder de loep en ga nieuwe rituelen beginnen. 

Die keus kan en mag je altijd maken, als iets niet werkt ga je gewoon op nieuw kiezen. 

Liefs, Mascha