Hoe een kracht stok ontstaat is het moment dat ik een tak of een stuk hout in de natuur vind. Ik vraag altijd of ik iets mee mag nemen en door contact te maken met het materiaal en de ene keer kan het wel en de andere keer kan het niet. Dan leg ik het ook terug. En vaak als het wel mag.. gebeurt er voor mij iets magisch. Ik heb dan de tak vast en deze tak had ik Drenthe/ Overijssel gevonden. En dan voel ik de energie die neem ik waar met mijn handen en mijn heldere kanalen. En heb ook meteen contact met mijn spirit team van gidsen en engelen. En dan krijg ik de materialen door. En wat het mag worden. dat is echt in een flits van een seconde. En het werken aan een kracht stok is vooral het eerst ontdoen van schors, lelijke plekken. Dit op zich is al een heel proces. Hier bij krijg ik vaak het verhaal door wat er verteld mag worden waarom deze kracht stok ontstaan en waar hij/zij mee kan helpen. In dit geval is het manifestatie kracht en creatie kracht de kracht van BIZON. Bizon verteld het verhaal dat alles wat we nodig hebben hier al op aarde is, en ook in jezelf. Dat we alleen ons zelf toestemming hoeven te geven om het ook te ontvangen. En ook dat “hard werken” niet van toepassing is.. wij mogen veel meer een afgestemd leven gaan leiden, wat past bij de ziel en persoon die we zijn. Dus deze krachtstok vraagt en helpt je om je wensen en dromen uit te gaan spreken en echt je diepste verlangen te gaan manifesteren en te gaan creëren.

De kracht van het materiaal

Niet alleen de tak verteld het verhaal van water mag ontstaan het materiaal wat ik verwerk ook. Zo heb ik heel specifiek paracord gebruikt ik moest een materiaal gebruiken wat heel sterk was en sterk was in de kleuren.

En die kleuren staan voor

hartchakra- Roze dit staat voor eigenliefde en loyaliteit aan jezelf

keelchakra- Royal blue communicatie je uitspreken (dromen- wensen- verlangens)

Thymus chakra- appeltjes groen, los laten wat niet meer dient. jezelf op een positieve manier gaan zien zelf expressie

Zo hebben de veren van kraai ook de kracht om je te helpen met het vrij laten van zware en negatieve energie. Kraaien verwijderen dat wat niet meer dient. En dan die ene bronzen kraal, dit om alles te verbinden en te leiden. En het bont is van een zilvervos, 1 van de 21 soorten vossen die op wereld leven. Vos verbind de bovenwereld met de midden wereld de Aarde. Vos is een magiër en een van de sterkste totems die er is. Al het dierlijke materiaal wat ik gebruik komt van natuurlijk overleden dieren en voornamelijk uit de USA bij de Indianen vandaan zoals de Inuit – Lakota en de Navajo. Hier heb ik een speciaal adres voor die al bijna 30 jaar daar komt om spullen te kopen en goede banden heeft met deze tribes.  Ik stop ontzettend veel liefde kennis en kunde in mijn kracht stokken. En geef daarom ook levenslange garantie. Als iets stuk of zoek raakt zorg ik dat ik het kan maken of vervangen naar gelang de situatie. Vriendje Bizon is nog te koop en wil dol graag met iemand aan het werk die zijn of haar dromen kracht wil gaan neer zetten. Vriendje Bizon helpt je met je rituelen, vergezeld je op reis naar de droomwereld en bij meditaties, en vooral met je eigen liefde en loyaliteit is deze kracht stok verbonden alles van uit liefde.

Mocht je interesse hebben in vriendje bizon, neem dan contact op ook kan ik met specifieke wensen werken om een afgestemde healing/krachtstok te maken of zelfs een dreamcatcher.