Als jij de nummer 1 in je expertise wilt zijn en worden, zal je heel veel eigenliefde moeten geven aan jezelf. Zal je elke keer je ziel verlangen mogen volgen. 

 Mijn expertise  is leven vanuit Essentie en je eigen werkelijkheid leren creëren,  Ik ben nu met de allereerste groep (de helende reis van essentie online/offline programma ) van start gegaan en we zijn al weer een ruime maand onderweg. Ik zie de mooiste dingen ontstaan. Deze vrouwen leren om elke keer die stap achteruit te zetten, en zich zelf te vragen wat wil ik ? 

Vertragen, want alleen in de vertraging kom je tot jezelf, ga je echt leren voelen en herkennen wat er zich in jouw afspeelt. Dat is bij jezelf in conclaaf gaan de stilte de vertraging pakken om jezelf dan een aantal vragen te stellen.

Checklist; 

Doe ik wat ik leuk vind of doe ik dingen die van mij verlangt worden?

Loop ik mijn leven zoals ik het wil?

Wat als ik alles kon zijn en doen, wat zou ik dan nu willen gaan doen en wat zou ik dan willen zijn? (Money is no issue in this)

Als ik zou mogen kiezen wat zou ik NU willen doen? En is dit heel anders dan waar ik nu sta in mijn leven?

Welke stap zou ik nu kunnen zetten richting mijn droom leven wat ik zou graag willen? 

Waar ga ik mee stoppen wat mij geen plezier geeft?

Welke overtuigingen komen bij je boven waarom dit alles niet zou kunnen?

Kijk eens goed naar deze overtuigingen, is dit echt waar? 

Wat ga je vanaf NU dus wel kiezen?

En welke afgestemde stap ga je dus NU maken? 

Deze journal vragen gaan je helpen die laag te openen zodat je meer inzicht krijgt, in wat je verlangens zijn. Wie wil je zijn en wat wil je gaan doen in dit leven.

Dit is een van de tools die ik mijn deelnemers leer, om elke keer die laag dieper te pakken, om elke keer af te stemmen op hun ware verlangen en zo hun leven te creëren in wat zijn willen. Telkens op nieuw afstemmen, opnieuw kiezen, met het grootste gemak. Weerstand er af halen. En doooor. 

Je zit nu in een tijdperk waar het 3D denken en werken geen plaats meer heeft, oude patronen werken niet langer meer en door dat je steeds meer veranderd op de hogere frequenties van 5D zal je ook merken dat je naar iets totaal anders verlangt. Dat je op een andere manier wil leven, vanuit je hart, en dan is er Essentie. Dé plek waar alles oke is, dé plek waar ieder voor zich zelf zonder oordeel kan kijken naar wat er werkelijk voor zich ligt. Wat zich laat zien in jouw dagelijkse werkelijkheid is een afspiegeling van wat jij hebt gekozen. EN dit kan je veranderen. Dat gaat gepaard, met het vrij laten van je ego ziel, telkens weer, dit gaat gepaard met het zien van je eigen kindsdelen, want stukken als ik ben niet goed genoeg, ik kan dit niet, terwijl het verlangen er wel is, zegt mij dat je het wel kan.. 

Ik zie mogelijkheden, ik zie kansen, ik creëer mijn leven op mijn voorwaarde hoe ik het wil.. 

En dit geef ik met liefde door aan jou. 

Liefs, Mascha Essentie coach en Healer