Al meer dan een jaar heet mijn nieuwsbrief Hartegroet, alleen deze naam dekt de lading niet van waar ik en het engelen kracht centrum voor staan. Ik groet graag iemand van hart tot hart.. en werk ook graag van hart tot hart. Dat is wie ik ben. Maar het Wiel het medicijnwiel staat voor heel het leven de cyclus van het leven de 4 seizoenen het jaar ROND, alles komt in golf bewegingen en het leven gaat ook in cirkels. Ronden vogel nesten. Ronden konijnen burchten, Rond als een wiel is het enige figuur in de natuur. Je komt geen vierkant tegen. Ovaal vorm, ronde lijnen. En waarom gaat het dan het Wiel van liefde heten? Alles is onvoorwaardelijk in de natuur, de boodschappen van de engelen ook. Allemaal onvoorwaardelijke liefde. Ik werk met het medicijnwiel, ik werk met engelen energie, en ik werk met BARS® allemaal vanuit mijn liefde vanuit mijn visie. En die ga ik delen. In mijn wekelijkse Wiel van liefde brief. Elke week een stukje over het leven, werk, ervaringen, gezien vanuit het oog punt van een van de vier elementen lucht water en vuur en aarde.Dus de hele brief met inhoud gaat anders worden. Meer zoals ik ben. De ene keer vol passie en de andere keer vanuit ratio. Het leven en onvoorwaardelijkheid is heel nauw verbonden met elkaar. De kracht van het wiel van het leven of het medicijnwiel is dat alle elementen er in verbonden liggen maar ook je waarde bepalingen, je keuzes, intuïtie en nog veel meer. Het wiel functioneert als een klein universum JOUW Universum.Het geeft antwoorden op vragen, geeft inzichten op overdenkingen. Het laat zien waar we te hard van stapel lopen en juist waar we meer passie en zelfvertrouwen neer mogen zetten.

We hebben allemaal een wiel, en mijn wiel is anders in balans dan bij jou. En ik heb hele andere blokkades die op kunnen staan dan bij jouw. Daarom is het Medicijnwiel het meest krachtigste en helende plek die er is. En dat wil ik door geven in mijn wekelijkse brieven.

Ik houd van het Medicijnwiel ik houd van de engelen en ik houd van BARS®, en ik houd van mezelf en van mijn klanten en ik wil voor mezelf en mijn klanten alleen het aller aller beste. Ik ben heel lang zoekende geweest, en heel veel gedaan. EN ik merkte dat alleen los het niet werkte.. Alleen engelen – sjamanisme – BARS® het moet samen. Dat is de allerbeste combi die ik kan geven. En zoals het bedoelt was. Ik ben begonnen met engelen en energie door geven en werken. En nu alles staat zoals het is. Is het voor mij logisch maar nog niet voor jou. En daar ga ik structuur in brengen, daar ben ik gewoon heel eerlijk in. Ik leer nog elke dag.

Ga ik laten zien door blogs, brieven, video waarom dit zo samen moet, en wat daarvan de hele dikke waarde is zoals ik nu zo gestruind heb in verschillende disciplines. Dit is een weg geweest zodat ik nu kan doen wat er te doen staat. Voor Moeder Aarde, voor mijn medemens, en op spiritueel vlak. En waarom dit zo belangrijk is.

Hier ontvang je wekelijks mijn Wiel van liefde