Zo boven, Zo beneden

Wat we van boven af van de spirits en engelen door krijgen als ideeën, verlangens, behoeftes en meer, kunnen we hier op aarde manifesteren. Enige wat we daar voor hoeven te doen is te luisteren naar wat ons hart en ziel verteld.  En het zielspad opent zich als vanzelf. De sluier verdwijnt en het zicht wordt helder. Als een frisse regen bui in de lente.

Op de praktijk

Pure Me  Kracht sessies  3 weken  3 sessies om intensief de blokkades te door breken die je dit moment tegen houden om je vrijheid en zijns kracht te ervaren.

Je gaat leren en ervaren:

Wat de kracht van keuzes is

Dat je je ruimte in gaat nemen

Dat je je gevoel voor je laat werken en dat je telkens weer die stap kan maken in je persoonlijke en innerlijke groei.

Dit is 3 weken heel intensief werken aan jou persoonlijke groei om enorme shifts te gaan ervaren.

vraag een online call aan om je vragen te stellen of dit echt is wat aansluit bij jouw verlangen.  En voor de beslissers die echt een dikke JA voelen kunnen zich via de mail meteen aan melden. Ik heb per maand plek voor 3 vrouwen die hier voor willen gaan.

En wil je graag werken met inspirerende groep vrouwen die ook voor hun ziels afstemming gaan? Meld je gratis aan op mijn Pure Me  community op Facebook.

Workshops

Pure me  Workshop van een hele dag waar je gaat re-connecten met jezelf. De lagen ruis en overtuigingen die je tegenhouden om te groeien en je verlangens te volgen van je af te schudden. Dit is een intensieve dag. connect weer met je vrijheid en je zijnskracht. Onder genot van heerlijk eten en drinken en nog een mega leuke verrassing. gaan we op een prachtige locatie, echt de diepte in. je wordt volledig verzorgd deze dag en met max. 12 vrouwen krijg je alle ruimte en aandacht van mij om echt de diepte in te gaan. En de shifts te maken die jij nodig hebt.

Vip training Pure Me

1 op 1 gaan we aan de slag  in afgestemd traject. Dit houd in dat ik in de energie ga voelen wat nodig is voor jou. Op persoonlijke ontwikkeling . Dit kan in een periode van 6 weken of 3 maanden. Je kan dit los volgen of als aansluiting op de Pure Me kracht sessies of workshop

Ik heb een breed scala aan tools waar mee ik je dwars door alle lagen van excuses, overtuiging, oude patronen etc. kan heen breken als het ware. Zo terug naar jouw  Pure Me

Made BY Mascha Sjamaanse healing tools

some are for sale

De vos heeft 21 soorten over de hele wereld de 21ste kaart in de tarot is De Wereld. Vos staat voor magie het is een van de sterkste totem dieren die er is.

Vos brengt de Bovenwereld en de Benedenwereld samen hier op aarde. Dit was ook de boodschap van de engelen; Breng ons samen op Aarde in het Sjamanisme en noem ons Wie we zijn en wat doen. Breng de engelen energie er door heen zodat de aarde een hogere energie trilling krijgt dit brengt en geeft healing.

Wat mijn klanten vertellen.

Lieve Mascha,

Prachtige veranderingen heb ik ervaren tijdens en na, de trainingen ‘Zielspad en het leven’ ‘Leer je Zielspad kennen samen met de Engelen’ en ‘De Roadmap maken’

De geborgenheid die ik gedurende de samenwerking en nu nog, ervaren heb, is heel erg fijn. Je hebt me bij de hand gepakt en me mijn pad laten ontdekken. Hierdoor heb ik de ‘ruis’ van mij af durven schudden, de verbinding met mijzelf kunnen herstellen en heb ik al diverse malen ervaren hoe mijn hart open gaat.

Ook sta ik nu dichter bij mijn gevoel, heb meer lef, voel me gelijk aan andere mensen, en heb vertrouwen in de toekomst van mijn praktijk.

Ik voel me nu van binnenuit gemotiveerd om ‘mijn ding’ te gaan neerzetten. Na ruim 9 jaar opleidingen, cursussen, trainingen en workshops is dit een zeer welkome verandering.

Dank je wel, fijne medicijnvrouw!!

Heb in Mascha zo’n liefdevolle en krachtige coach mogen ervaren.

Na een middagsessie bij haar in het Engelenkrachtcentrum en met het Medicijnwiel vielen zoveel kwartjes!!!

Transformationeel, Helend en Thuiskomen in een warm bad van Engelen en Sjamanisme.

♥Een groter cadeau voor mijn ziel, mijn leven, mijn lijf en vooral mijn bedrijf, had ik mezelf niet kunnen geven!

Celine Van Vugt

Eigen In Je Kracht

Wil je kennis maken met Engelen en energie?