Zo boven, Zo beneden

Wat we van boven af van de spirits en engelen door krijgen als ideeën, verlangens, behoeftes en meer, kunnen we hier op aarde manifesteren. Enige wat we daar voor hoeven te doen is te luisteren naar wat ons hart en ziel verteld.  En het zielspad opent zich als vanzelf. De sluier verdwijnt en het zicht wordt helder. Als een frisse regen bui in de lente.

Pure Me Afstemmingen

Pure Me Aftemmingen  geven je helderheid waar jij nu staat op je pad. Het geeft je op hoger niveau meer inzicht in de stappen die je aan het zetten bent.

Ik maak heel snel en makkelijk contact met de energie, waar door ik heel makkelijk en snel op pak wat gezien en geoohrd wilt worden. Ik maak echt bewust contact met jou ik luister naar wat jij mij op zielsniveau wil vertellen.

Heb je vragen waar je niet uit komt , heb je twijfels over welke stappen jij mag zetten.  Ik geef  een stem aan wat je ziel je wil laten weten.

Na een Afstemming is er meer en meer duidelijk waar jij staat. Heb je een krachtig antwoord op je vragen gehad. En weet je waar je naar toe mag groeien en wat je voor stappen kan ondernemen.

Je kan deze Pure Me afstemming ook combineren met de Pure Me Kracht sessies. Om er nog dieper mee aan het werk te gaan.

Pure Me afstemming is €77

Pure Me Kracht sessies

Pure Me  Kracht sessies

3 tot 6 weken.

Heb je het :

Te druk, ervaar je stress, wil je graag anders en je hebt geen idee hoe? Je blijft in je hoofd malen en komt gewoon niet toe aan die ontspanning.

Herken je jezelf in het volgende:

Je omgeving zeurt aan je hoofd en ze willen van alles, en Nee zeggen lijkt logisch maar door de sociale druk zeg je toch maar,  ja?  En je wilt het liefste dat er alleen maar stilte en rust is dat je niks moet. Je moed zinkt je in je schoenen als je je wekker zet? 

Je wilt het liefste?

Echt weer in contact met jezelf komen, meer tijd en plezier ervaren in je leven. Nee, zeggen omdat het goed voelt voor jezelf. Kiezen en mogelijkheden gaan zien. En vooral vanuit je hart leven. En dat jij volop kan genieten.

Jij bent :

Avontuurlijk, integer, houd er van om uitgedaagd te worden.  Je bent gevoelig, snel afgeleid en je weet en voelt dat het anders kan en je wilt ook dingen veranderen in je situatie. Je hebt begeleiding nodig om je verlangens te gaan volgen en die rust te gaan pakken. 

Pure Me kracht sessies, Gaan we werken om rust te creëren dat jij je weer veilig voelt zowel fysiek als hier op aarde. We gaan werken aan je verlangens.

Lees hier alles waar Pure Me voor staat.

En je kan je zo ie zo al aan melden voor de Pure me community

Meld je gratis aan op mijn Pure Me  community op Facebook.

De Pure Me kracht sessies zijn €333 vanaf 3 weken

Pure me Workshops

Pure me  Workshop  een hele dag waar je gaat re-connecten met jezelf. De lagen ruis en overtuigingen die je tegenhouden om te groeien en je verlangens te volgen van je af te schudden.

Dit is een intensieve dag. Connect weer met je vrijheid en je zijnskracht. Onder genot van heerlijk eten en drinken. We gaan op een prachtige locatie, echt de diepte in. Je wordt volledig verzorgd deze dag en met max. 12 vrouwen krijg je alle ruimte en aandacht van mij om echt de diepte in te gaan. En de shifts te maken die jij nodig hebt.

Data en tijd volgen nog.

Pure Me VIP 1 op1

Pure Me draait er omdat jij helemaal weer jezelf gaat zijn dat je alleen maar de energie gaat volgen. Pure Me draait om gezond eten, liefde voor jezelf, tijd en plezier hebben.

We gaan samen kijken naar je verlangens, we gaan kijken wat het beste is voor jou. Een VIP traject is dat ik er helemaal voor jou ben. Ik stem af op de energie en ik volg de energie om jou zou goed mogelijk te helpen. Zo krijgt iedereen een heel persoonlijk pakket.

Jij mag weer de lichtheid in je leven gaan ervaren. Jij mag weer plezier hebben. Jij mag weer echt gaan genieten. De keuzes maken en de mogelijkheden zien. Elke keer opnieuw naar wat voor jou past.

Want waar hebben we voor waarheid aan genomen dat we HARD moeten werken terwijl wij vrouwen zo goed zijn in werken met ons HART.

Waar hebben we voor waarheid aangenomen dat het leven zwaar moet zijn?

Je mag veel meer jou waarheid en talenten uit gaan dragen. Pure Me Life &Bizz

Het gaat er omdat jij je zelf weer herkent, dat jij in de kracht van je innerlijkweten staat. Dat jij voelt dat je helemaal aanstaat in de energie.

En als jij goed in je vel zit van binnenuit dan straalt dat door tot ver in je omgeving. Iedereen heeft een Pure Me en als jij voelt ik wil ook weer mijn Pure Me zijn? Laten we dan een contact moment in plannen. Mail mij en dan plannen we gauw een afspraak.

MadeByMascha Originals

Sjamaanse healing tools

Lakato geinspireerde Dream Catchers, healing en power sticks. Ik sta voor Kwaliteit en Liefde. Lees hier alles over in mijn blog.

Ik sta open voor opdracht werk. Wil je nu heel graag een power of een healing stick waar in de kracht van een bepaald totem dier in verwerkt zit. Vraag naar de mogelijkheden. Prijs is afhankelijk van materiaal, tijd en grote.

De vos heeft 21 soorten over de hele wereld de 21ste kaart in de tarot is De Wereld. Vos staat voor magie het is een van de sterkste totem dieren die er is.

Vos brengt de Bovenwereld en de Benedenwereld samen hier op aarde. Dit was ook de boodschap van de engelen; Breng ons samen op Aarde in het Sjamanisme en noem ons Wie we zijn en wat doen. Breng de engelen energie er door heen zodat de aarde een hogere energie trilling krijgt dit brengt en geeft healing.

Wat mijn klanten vertellen.

Lieve Mascha,

Prachtige veranderingen heb ik ervaren tijdens en na, de trainingen ‘Zielspad en het leven’ ‘Leer je Zielspad kennen samen met de Engelen’ en ‘De Roadmap maken’

De geborgenheid die ik gedurende de samenwerking en nu nog, ervaren heb, is heel erg fijn. Je hebt me bij de hand gepakt en me mijn pad laten ontdekken. Hierdoor heb ik de ‘ruis’ van mij af durven schudden, de verbinding met mijzelf kunnen herstellen en heb ik al diverse malen ervaren hoe mijn hart open gaat.

Ook sta ik nu dichter bij mijn gevoel, heb meer lef, voel me gelijk aan andere mensen, en heb vertrouwen in de toekomst van mijn praktijk.

Ik voel me nu van binnenuit gemotiveerd om ‘mijn ding’ te gaan neerzetten. Na ruim 9 jaar opleidingen, cursussen, trainingen en workshops is dit een zeer welkome verandering.

Dank je wel, fijne medicijnvrouw!!

Heb in Mascha zo’n liefdevolle en krachtige coach mogen ervaren.

Na een middagsessie bij haar in het Engelenkrachtcentrum en met het Medicijnwiel vielen zoveel kwartjes!!!

Transformationeel, Helend en Thuiskomen in een warm bad van Engelen en Sjamanisme.

♥Een groter cadeau voor mijn ziel, mijn leven, mijn lijf en vooral mijn bedrijf, had ik mezelf niet kunnen geven!

Celine Van Vugt

Eigen In Je Kracht

Wil je kennis maken met Engelen en energie?