Zo boven, Zo beneden

Wat we van boven af van de spirits en engelen door krijgen als ideeën, verlangens, behoeftes en meer, kunnen we hier op aarde manifesteren. Enige wat we daar voor hoeven te doen is te luisteren naar wat ons hart en ziel verteld.  En het zielspad opent zich als vanzelf. De sluier verdwijnt en het zicht wordt helder. Als een frisse regen bui in de lente.

Pure Me readingen

 

De Pure Me Kracht Readingen geven je helderheid waar jij nu staat op je pad. Het geeft je op hoger niveau meer inzicht in de stappen die je aan het zetten bent.

Het medicijnwiel bied niet alleen fysiek inzicht ook met een reading geeft het heel veel waardevolle informatie hoe je in je leven staat. En wat de elementen daar in voor rol spelen.

Je krijgt sterke handvatten en prachtige diep gaande inzichten die je steun geven en de afgestemde acties die je daarbij nodig hebt om een verandering door te zetten.

Het nodig uit om tot een groter en dieper plaatje te kijken naar je leven. Vragen waar je langere tijd mee rondloopt, problemen die telkens terug keren.

Wat brengt een Pure Me kracht reading. Heel veel ruimte om nieuwe stappen te zetten, je kan hier na anders naar de situatie kijken en dus nieuwe mogelijkheden zien om andere keuzes te gaan maken. Dit is zeer waardevol waarom omdat je daar mee echte veranderingen door zet in je leven.

Een reading ontvangen zelf vind ik altijd een cadeautje omdat je tot hele verrassende inzichten komt die je echt verder op weg helpen. Ik ben tot deze medicijnwiel reading gekomen door mijn werk met de elementen. Elke element speelt zich niet alleen in de seizoenen af elke element is ook altijd aanwezig.. in alles en in ieder van ons en dat gaf mij de aanzet om met de engelen te kijken naar een reading met het medicijnwiel om de elementen hun boodschap te geven in iemands leven. Zij zijn de basis met de elementen in mijn reading. En dit geeft hele diep rakende boodschappen. Die echt een shift maken.

 

Pure Me reading is €88

Pure Me Kracht sessies

Pure Me  Kracht sessies

3 tot 6 weken.

Heb je het :

Te druk, ervaar je stress, wil je graag anders en je hebt geen idee hoe? Je blijft in je hoofd malen en komt gewoon niet toe aan die ontspanning.

Herken je jezelf in het volgende:

Je omgeving zeurt aan je hoofd en ze willen van alles, en Nee zeggen lijkt logisch maar door de sociale druk zeg je toch maar,  ja?  En je wilt het liefste dat er alleen maar stilte en rust is dat je niks moet. Je moed zinkt je in je schoenen als je je wekker zet? 

Je wilt het liefste?

Echt weer in contact met jezelf komen, meer tijd en plezier ervaren in je leven. Nee, zeggen omdat het goed voelt voor jezelf. Kiezen en mogelijkheden gaan zien. En vooral vanuit je hart leven. En dat jij volop kan genieten.

Jij bent :

Avontuurlijk, integer, houd er van om uitgedaagd te worden.  Je bent gevoelig, snel afgeleid en je weet en voelt dat het anders kan en je wilt ook dingen veranderen in je situatie. Je hebt begeleiding nodig om je verlangens te gaan volgen en die rust te gaan pakken. 

Pure Me kracht sessies, Gaan we werken om rust te creëren dat jij je weer veilig voelt zowel fysiek als hier op aarde. We gaan werken aan je verlangens.

Lees hier alles waar Pure Me voor staat.

En je kan je zo ie zo al aan melden voor de Pure me community

Meld je gratis aan op mijn Pure Me  community op Facebook.

 

Pure Me VIP 1 op1

Pure Me draait er omdat jij helemaal weer jezelf gaat zijn dat je alleen maar de energie gaat volgen. Pure Me gaat om jezelf weer mogen zijn, liefde voor jezelf, tijd en plezier hebben.

We gaan samen kijken naar je verlangens, we gaan kijken wat het beste is voor jou. Een VIP traject is dat ik er helemaal voor jou ben. Ik stem af op de energie en ik volg de energie om jou zou goed mogelijk te helpen. Zo krijgt iedereen een heel persoonlijk pakket.

Healing tot soulretrieval

Readings

BARS®

Clearings

Een kleine greep van wat ik in kan zetten om jou helemaal te ondersteunen. 

Jij mag weer de lichtheid in je leven gaan ervaren. Jij mag weer plezier hebben. Jij mag weer echt gaan genieten. De keuzes maken en de mogelijkheden zien. Elke keer opnieuw naar wat voor jou past.

Want waar hebben we voor waarheid aan genomen dat we HARD moeten werken terwijl wij vrouwen zo goed zijn in werken met ons HART.

Waar hebben we voor waarheid aangenomen dat het leven zwaar moet zijn?

Je mag veel meer jou waarheid en talenten uit gaan dragen. Pure Me Life &Bizz

Het gaat er omdat jij je zelf weer herkent, dat jij in de kracht van je innerlijkweten staat. Dat jij voelt dat je helemaal aanstaat in de energie.

En als jij goed in je vel zit van binnenuit dan straalt dat door tot ver in je omgeving. Iedereen heeft een Pure Me en als jij voelt ik wil ook weer mijn Pure Me zijn? 

vanaf 6 weken shift na shift omdat ik mee loop in de energie. Ik maak de vertaal slag naar waar jij je blokkades mag omzetten in mogelijkheden zodat je je volle potentie kan gaan leven. 

MadeByMascha Originals

Sjamaanse healing tools

Lakato geinspireerde Dream Catchers, healing en power sticks. Ik sta voor Kwaliteit en Liefde. Lees hier alles over in mijn blog. Ik sta open voor opdracht werk. Wil je nu heel graag een power of een healing stick waar in de kracht van een bepaald totem dier in verwerkt zit. Vraag naar de mogelijkheden. Prijs is afhankelijk van materiaal, tijd en grote.

De vos heeft 21 soorten over de hele wereld de 21ste kaart in de tarot is De Wereld. Vos staat voor magie het is een van de sterkste totem dieren die er is.

Vos brengt de Bovenwereld en de Benedenwereld samen hier op aarde. Dit was ook de boodschap van de engelen; Breng ons samen op Aarde in het Sjamanisme en noem ons Wie we zijn en wat doen. Breng de engelen energie er door heen zodat de aarde een hogere energie trilling krijgt dit brengt en geeft healing.

Wat mijn klanten vertellen.

” Lieve Mascha, Prachtige veranderingen heb ik ervaren tijdens en na, de trainingen ‘Zielspad en het leven’ ‘Leer je Zielspad kennen samen met de Engelen’ en ‘De Roadmap maken’ De geborgenheid die ik gedurende de samenwerking en nu nog, ervaren heb, is heel erg fijn. Je hebt me bij de hand gepakt en me mijn pad laten ontdekken. Hierdoor heb ik de ‘ruis’ van mij af durven schudden, de verbinding met mijzelf kunnen herstellen en heb ik al diverse malen ervaren hoe mijn hart open gaat. Ook sta ik nu dichter bij mijn gevoel, heb meer lef, voel me gelijk aan andere mensen, en heb vertrouwen in de toekomst van mijn praktijk. Ik voel me nu van binnenuit gemotiveerd om ‘mijn ding’ te gaan neerzetten. Na ruim 9 jaar opleidingen, cursussen, trainingen en workshops is dit een zeer welkome verandering. Dank je wel, fijne medicijnvrouw!! ❤ ”

Heb in Mascha zo’n liefdevolle en krachtige coach mogen ervaren.

Na een middagsessie bij haar in het Engelenkrachtcentrum en met het Medicijnwiel vielen zoveel kwartjes!!!

Transformationeel, Helend en Thuiskomen in een warm bad van Engelen en Sjamanisme.

♥Een groter cadeau voor mijn ziel, mijn leven, mijn lijf en vooral mijn bedrijf, had ik mezelf niet kunnen geven!

Celine Van Vugt

Eigen In Je Kracht

 Het was een prachtige , waardevolle dag met voor mij essentiële inzichten. Echt lieve Mascha wat heb je me op een liefdevolle wijze geholpen. Je hebt me laten voelen , laten ervaren ,gecoacht en tot de kern laten gekomen. Ik ben je zeer dankbaar dat ik weer een stukje bewuster mocht worden en je hebt me echt handvatten gegeven om verder te kunnen. Graag wil ik je complimenteren en lieverd wat doe je prachtig werk❤️.

Tien tips voor een Pure Me life&Bizz?