Zo boven, Zo beneden

Wat we van boven af van de spirits en engelen door krijgen als ideeën, verlangens, behoeftes en meer, kunnen we hier op aarde manifesteren. Enige wat we daar voor hoeven te doen is te luisteren naar wat ons hart en ziel verteld.  En het zielspad opent zich als vanzelf. De sluier verdwijnt en het zicht wordt helder. Als een frisse regen bui in de lente.

Engelen kracht

Engelen kracht Reading & Coaching

3 weken 3 calls incl een ShamAngel reading van een uur

Weten hoe jij als ondernemer weer gewoon jezelf kan zijn. Zie je door de bomen het bos niet meer en voel je je erg gedisconnect van wie jij bent en van je bedrijf. Ik gun je een bizz op jouw voorwaarde zodat jij voluit kan gaan genieten en met heel veel plezier weer gaat nieuwetijdsondernemen.

Dan zijn deze 3 calls een uit komst om weer helderheid te krijgen.  Deze calls zijn zo wel verhelderend als transformerend.

De calls gaan via Zoom en worden opgenomen, zo kan je ze altijd weer terug kijken.

€697 ex btw

Engelen kracht walk&Talk

 Engelen kracht walk&talk OFFline

3 weken  1 op 1 begeleiding

2 en half uur  wandelend door het bos een kop thee en een Engelen kracht reading, vertel je mij in alle rust wat je verlangt, wat je niet meer wilt in je leven en bedrijf. De bomen en de vogels laten zien je welke stappen je mag nemen en hoe jij verder mag. Ik stel de vragen die ik door krijg om naar boven te halen wat gezien en gehoord wilt worden

Diepe verbinding maken met je innerlijkheid. Wie je bent in de kern. Zodat je essentie helder wordt. Zodat je krachtige keuzes kunt gaan maken om voor bij je drama te gaan kiezen. Dat je een leven gaat leiden en volgen van uit je harts energie. Je gaat je flow volgen. Blokkades verdwijnen en oude energie wordt getransformeert naar helende krachtige nieuwe mogelijkheden en keuzes.

Die je in staat stelt om een leven te leiden op jouw voorwaarden en een bizz te leiden op jou voorwaarden. Voor bij angst en ego te kiezen zodat jij weer als ondernemer plezier gaat ervaren in je bedrijf. Dat je de juiste klanten krijgt, dat je de juiste energie neerzet.

Met krachtige oefeningen en meditaties om in je Essentie te stappen.

Want je krachtige zelf zijn brengt meer dan alleen een vertrouwen.

€697 ex. btw

 

 

 

Engelen kracht Very Important Soul 1 op 1

Very Important Soul program is een minimaal 3 maanden durend programma waarin ik je mee neem in de werel van Journaling, afstemmen en energie volgen.

Zodat jij gaat leven vanuit je hart. Als ondernemer voor nieuwe tijdsondernemers mogen we uit de gebaande paden stappen. Terug naar Innerlijkheid en Essentie daar liggen namelijk de antwoorden die je gaan helpen in een leven en bizz van uit essentie.

Ik heb hele sterkte lijnen lopen met mijn engelen en spirits. Het universum laat mij keer op keer weten wat er mag gebeuren. Hier door haal ik naar boven wat er diep in jou ligt verscholen en wat er nu echt gezien en gehoord wilt worden. Om direct de blokkades te door breken waar jij mee zit. En ook zet ik healing in, bodyprocessen, Reiki, en meer.

Dit brengt hele sterke helende transformatie voor mijn soul klanten. Zij ervaren keer op keer wat het doet als ze gaan journallen en hun angst omgaan klappen naar werkende overtuigingen die hun steeds dichter bij hun innerlijkheid brengen en in hun essentie laten staan. Zo ontstaat er zelfvertrouwen en Essentie.

Zo komen er krachtige en liefdevolle veranderingen op hun pad en in hun leven en dus in het ondernemerschap.

  vanaf €2.500 ex btw

Ik nodig je uit voor een kort gesprek info@engelenkrachtcentrum.nl

 

Running Bear healers

Sjamaanse healing tools

Lakato geinspireerde Dream Catchers, healing sticks. Ik sta voor Kwaliteit en Liefde. Lees hier alles over in mijn blog.

Ik sta open voor opdracht werk voor 2020. Wil je nu heel graag een dream catcher of een healing stick waar in de kracht van een bepaald totem dier in verwerkt zit. Vraag naar de mogelijkheden. Prijs is afhankelijk van materiaal, tijd en grote.

De vos heeft 21 soorten over de hele wereld de 21ste kaart in de tarot is De Wereld. Vos staat voor magie het is een van de sterkste totem dieren die er is.

Vos brengt de Bovenwereld en de Benedenwereld samen hier op aarde. Dit was ook de boodschap van de engelen; Breng ons samen op Aarde in het Sjamanisme en noem ons Wie we zijn en wat doen. Breng de engelen energie er door heen zodat de aarde een hogere energie trilling krijgt dit brengt en geeft healing.

Wat mijn klanten vertellen.

” Lieve Mascha, Prachtige veranderingen heb ik ervaren tijdens en na, de trainingen ‘Zielspad en het leven’ ‘Leer je Zielspad kennen samen met de Engelen’ en ‘De Roadmap maken’ De geborgenheid die ik gedurende de samenwerking en nu nog, ervaren heb, is heel erg fijn. Je hebt me bij de hand gepakt en me mijn pad laten ontdekken. Hierdoor heb ik de ‘ruis’ van mij af durven schudden, de verbinding met mijzelf kunnen herstellen en heb ik al diverse malen ervaren hoe mijn hart open gaat. Ook sta ik nu dichter bij mijn gevoel, heb meer lef, voel me gelijk aan andere mensen, en heb vertrouwen in de toekomst van mijn praktijk. Ik voel me nu van binnenuit gemotiveerd om ‘mijn ding’ te gaan neerzetten. Na ruim 9 jaar opleidingen, cursussen, trainingen en workshops is dit een zeer welkome verandering. Dank je wel, fijne medicijnvrouw!! ❤ ”

Heb in Mascha zo’n liefdevolle en krachtige coach mogen ervaren.

Na een middagsessie bij haar in het Engelenkrachtcentrum en met het Medicijnwiel vielen zoveel kwartjes!!!

Transformationeel, Helend en Thuiskomen in een warm bad van Engelen en Sjamanisme.

♥Een groter cadeau voor mijn ziel, mijn leven, mijn lijf en vooral mijn bedrijf, had ik mezelf niet kunnen geven!

Celine Van Vugt

Eigen In Je Kracht

 Het was een prachtige , waardevolle dag met voor mij essentiële inzichten. Echt lieve Mascha wat heb je me op een liefdevolle wijze geholpen. Je hebt me laten voelen , laten ervaren ,gecoacht en tot de kern laten gekomen. Ik ben je zeer dankbaar dat ik weer een stukje bewuster mocht worden en je hebt me echt handvatten gegeven om verder te kunnen. Graag wil ik je complimenteren en lieverd wat doe je prachtig werk❤️.

Tien tips voor life&Bizz in Essentie?