Zo boven, Zo beneden

Wat we van boven af van de spirits en engelen door krijgen als ideeën, verlangens, behoeftes en meer, kunnen we hier op aarde manifesteren. Enige wat we daar voor hoeven te doen is te luisteren naar wat ons hart en ziel verteld.  En het zielspad opent zich als vanzelf. De sluier verdwijnt en het zicht wordt helder. Als een frisse regen bui in de lente.

Op de praktijk

BARS® Access consciousness

Drum making

Medicine wheel sessions

Rebirthing van drums

Engelen Readings

Sjamanen tools

Online community The Thistle Clan

Workshops

Leer werken met Engelen energie

Leer werken met Sjamanisme

Leer werken met het medicijnwiel

Maak een smudge of healing stick

Rite van de Baarmoeder ook 1 op1

Vip trainingen

1 op 1  samen werken met mij in een zeer persoonlijk traject. Afgestemd op jouw behoefte. Dit kan voor een periode van 3 maanden 6 maanden of een jaar. Denk aan BARS® behandelingen, medicijnwiel sessies en al mijn andere kennis en expertises.

Jij bent gehaast en hebt moeite om rust in je dagelijks leven te bewaren. Je raakt overspoeld door herrie, kleuren, geschreeuw, zelfs muziek in de winkels kunnen je ronduit irriteren.

Je verlangt naar gemak en rust. We mogen het leven hier op aarde makkelijk hebben. Maar durven we dan ook echt te kiezen. Durven we dan ook om voor anders te gaan.  van Chaos naar een oase? Ja ik heb het gedaan. Ik heb een innerlijke rust weten te creëren en manifesteren vanuit een heel chaotisch en overspoeld leven vol herrie en moeten. Naar mogen en mogelijkheden en vooral naar wat mij past, en waar ik happy van wordt.

Made BY Mascha Sjamaanse healing tools

some are for sale

De vos heeft 21 soorten over de hele wereld de 21ste kaart in de tarot is De Wereld. Vos staat voor magie het is een van de sterkste totem dieren die er is.

Vos brengt de Bovenwereld en de Benedenwereld samen hier op aarde. Dit was ook de boodschap van de engelen; Breng ons samen op Aarde in het Sjamanisme en noem ons Wie we zijn en wat doen. Breng de engelen energie er door heen zodat de aarde een hogere energie trilling krijgt dit brengt en geeft healing.

Wat mijn klanten vertellen.

Lieve Mascha,

Prachtige veranderingen heb ik ervaren tijdens en na, de trainingen ‘Zielspad en het leven’ ‘Leer je Zielspad kennen samen met de Engelen’ en ‘De Roadmap maken’

De geborgenheid die ik gedurende de samenwerking en nu nog, ervaren heb, is heel erg fijn. Je hebt me bij de hand gepakt en me mijn pad laten ontdekken. Hierdoor heb ik de ‘ruis’ van mij af durven schudden, de verbinding met mijzelf kunnen herstellen en heb ik al diverse malen ervaren hoe mijn hart open gaat.

Ook sta ik nu dichter bij mijn gevoel, heb meer lef, voel me gelijk aan andere mensen, en heb vertrouwen in de toekomst van mijn praktijk.

Ik voel me nu van binnenuit gemotiveerd om ‘mijn ding’ te gaan neerzetten. Na ruim 9 jaar opleidingen, cursussen, trainingen en workshops is dit een zeer welkome verandering.

Dank je wel, fijne medicijnvrouw!!

Heb in Mascha zo’n liefdevolle en krachtige coach mogen ervaren.

Na een middagsessie bij haar in het Engelenkrachtcentrum en met het Medicijnwiel vielen zoveel kwartjes!!!

Transformationeel, Helend en Thuiskomen in een warm bad van Engelen en Sjamanisme.

♥Een groter cadeau voor mijn ziel, mijn leven, mijn lijf en vooral mijn bedrijf, had ik mezelf niet kunnen geven!

Celine Van Vugt

Eigen In Je Kracht

Wil je kennis maken met Engelen?

Veel gestelde vragen;

Ik heb ooit een sjamanen drum gekocht en de huid lijkt te scheuren, kan jij mij helpen?
Ja, de drum kunnen we samen een rebirthing geven. De energie waar mee je drum is gemaakt dient meer. We gaan samen de drum ontmantelen. En gaan in het proces de drum ook op nieuw opbouwen en spannen en weer geboren laten worden. Houd rekening mee dat het proces tijd vergt en niet binnen 3 weken voltooid is.
Waarom geef je levenslange garantie op je sjamanen tools?
Ik geef een levenslange garantie, omdat ik voor kwaliteit en de liefde sta waar mee ik de tools heb gemaakt. Ik gebruik kwalitatief hoogstaande materialen die lange tijd moeten mee gaan. Als iets kapot gaat of een onderdeel zoek raakt ben ik bereid om het te maken en eventueel aan te passen en te vervangen in overeenstemming met hoe het was en wat in de nieuwe situatie het beste past.
Werk je ook met kinderen?
Nee, ik werk niet met kinderen. Mocht je hulp nodig hebben met kinderen stuur mij dan een mailtje! Ik heb hele fijne collegea die wel met kinderen werken en daar gespecialiseerd in zijn. Sommige workshops die ik geef zijn wel kind vriendelijk.
Geef je garantie op de 1 op 1 trajecten?
Nee, ik ben van mening dat we elkaar goed genoeg kennen om een persoonlijk traject aan te gaan en dat je weet wat je van mij kan verwachten. Dit gaat ook niet over 1 nacht eis en is een zeer bewuste en overwogen keuze van beide partijen om samen te gaan werken aan je zielspad.
Wat is het verschil tussen healing en reading?
Een healing geef je energie via je handen door of de healing stick om de holistische balans te herstellen.

Met een reading ontvang je boodschappen op de vragen die je stelt.

Geen een consult is vervanging van medische zorg. Ik raad dan ook aan om bij eventuele problemen of een vermoede hier van naar de arts te gaan of door te verwijzen.