Herken je dit?

Het lopen dolen en zoeken naar erkenning en bevestiging van wie je bent.

Je doet iets wat van jou verlangt wordt i.p.v. jouw eigen verlangens te volgen

Je bent op zoek naar een diepere betekenis van je leven

Diep verlangen om bij te dragen de wereld mooier te maken

Je weet diep van binnen dat er nog veel meer daarbuiten is en je verlangt ernaar omdat aan te raken?

Je ervaart soms depressieve gevoelens, bang en angstig.

En ineens word je wakker en voel dat je hier iets heel belangrijks komt doen. Dat het werk wat je doet eigenlijk niet is wat je wilt doen, dat er een dieper verlangen door je ziel heen brandt om tot uiting te komen.

Jij bent die Star Seed, die haar hoger Bewustzijn voelt openknallen, waardoor herinneringen naar kosmische werelden binnenkomen. En tevens de wake up call: “Kom op, ik moet mijn missie gaan leven. Geen idee hoe, maar ik heb hier iets speciaals te brengen.”

The S.a.c.r.e.d.journey

 

In dit unieke 1 op 1 programma ga je de verdieping in. Wie ben je? En ontdekken wat je zielsissie is. Wat jij hier te brengen hebt. Elke van ons heeft diepe verlangens in het leven. En laat dat nu net je interne begeleidings systeem zijn om je leven naar een nieuwe werkelijkheid te creeren. 

Diepe verlangens als, “Ik doe nu dit, en toch zou ik liever … doen” Dit zie ik heel vaak bij ondernemende vrouwen gebeuren. Je doet wat er van je verlangt wordt. Terwijl diep van binnen een verlangen zit om iets heel anders te doen. Een diep gevoel wat je eigenlijk veel gelukkiger maakt. Alleen je ziet dat je omgeving er niet zo positief op reageert. Wat doe je dan? Hoe ga je daar nu mee. 

4 maanden lang neem ik je mee om elke keer die diepere laag van vertrouwen te openen in jezelf. Dat jij gaat ontdekken hoe mooi jij bent en hoe fijn het is dat jij als star seed je zielsmissie kan leven. Alle potentie die je in je draagt te gaan openen.

Je leven en business helder krijgen. Meer overzicht ontvangen. Dus blokkades oplossen en trauma healen. Zodat jij je essentie gaat ontdekken. En vandaaruit weer te gaan genieten.  Je hebt dan meer klanten, meer geld en mooie business die overstroomt van liefde. En daar door een leven en business op jou voorwaarde creert waar in je ten volle uit leeft en alles creert waar jij van droomt.

S.a.c.r.e.d. Journey 1 op 1
4 maanden

♥ 8 x 1 op 1 essentie calls van een uur
♥ Offline ondersteuning via whatapp of mail
♥ 2 x Healingsessies
♥ 1 x sacred reading
♥ 5 tuning ins van ArchAngels & animal spirits
♥ 1 persoonlijke afgestemde tuning in
♥ Energetische ondersteuning
♥ Werken met je totem dier
♥ Eigen facebookgroep met inspiratie en trainingen

 

Uniek in Nederland!

Ik werk als enige in Nederland met engelen én sjamanisme. Ik werk direct in het moment. Ik volg de energie en stem alles af met angels and animal spirits. Ik werk met energie en cosmic healing.

Ik zet de natuur en haar dieren in om jouw Bron van Eigenliefde te laten stromen, zodat jij weer die #1 in je leven wordt, bent en blijft.

Ik werk met de unieke combinatie van sjamanisme en ArcAngels. De healing kracht van engelen heeft een hele hoge vibratie en die van de dieren en het sjamanisme is heel krachtig en aards. Dit maakt dat het de trilling van Moeder Aarde ook verhoogt.

Laat de natuur voor je ziel stromen

Ik ben Mascha Running Bear

en ik loop een sjamanistisch levenspad als Cosmic Healer en Essentievanger. Ik heb genoeg shizzle mee gemaakt en ik dacht op een gegeven moment in mijn nog jonge leven: “Dit kan toch niet mijn leven zijn?” Ik voelde het zo anders, alleen de realiteit liet iets totaal anders zien. Ik voelde mij machteloos en verloren. Als ik alleen was, voelde ik moeheid, voelde ik pijn en verdriet. Mijn lichaam total loss van een burn-out. Op wilskracht doorgaan, tot ik echt van pijn in elkaar zakte. Ik kon niet meer. En toch voelde ik dat dit niet de bedoeling kon zijn. Ik kreeg een hele harde awakening. En als het een shaman call is gaat dat niet zachtzinning. In oude boeken las ik  jaren later dat het leek alsof je botten gekookt werden. Zo voelde het ook. Dit duurde twee weken met hele heftige koorts en bijna-doodervaring. Daarna gebeurde er van alles. Nu leef ik mijn leven, is mijn leven kostbaar en geniet ik vol uit.

Ik heb meer dan een jaar geleden mijn shaman name ‘Running Bear’ ontvangen en ik voel en zie wat ik te doen heb: Healing brengen en Star Seeds op weg helpen naar hun ware essentie, hun kern. Zodat ze gaan doen waarvoor ze hier zijn.