De SACRED Journey © programme CLOSED stay tuned for round 2 

Toen ik afstemde op dit online programma kreeg ik een boodschap door van de wolven, voor jou, voor de gene die zich aan getrokken voelt tot de S.A.C.R.E.D. Journey

Howling singing teaching how to know

A wolf is by far the most bound to the moon. Together with Arc Angel haniel, she is the most feminine of angels. Her colors are dark blue tot night sky blue. With golden long braided hair. 

Its like the moon asking us to let go thrue howling, to let the moon know its all right to bring healing in the darkest hours.. 

The wolf is the most social pack animals I know. If a younger male doesn’t know how to follow thrue mountain pass, an elder male will take over with no fuzz, no arguement, what so ever. 

And will go back in place once he learnt the younger alfa how its done. Nothing more nothing less

We can learn a lot on leadership from the wolves or any other animal. 

Leaders in packs are always stabile, calm and assertive.. animals don’t throw old stories in the group why it should or shouldn’t. They act on natures call. So leadership and inner leading role, should be the same, be assertive calm and trust worthy. 

Arc Angel Haniel is connected with the energy of the moon and female energy. She will guide and help females with their moon cycles. She will learn you about flow, intuition and surrender. 

The female energy can only fully arise when we acknowledge  the male energy inside our selves. Even if we are woman, we need the male energy to come with powerful dissicions and Cristal clear knowing to go forward and take the inner leading role of our lives. So first the male energy then we can surrender in trust and love and follow intuition. Both cannot act alone you need both to have essence in life. 

You can only achieve this if you are able to give your self the love and care you need, if you believe in yourself, and take care of your own needs, they will follow you, if you have doubts about how you are, you will see these reflections back in your live around you. 

Wij kunnen zoveel leren van de Natuur en de dieren. Dieren kunnen aura’s zien en ruiken energie.

  Wat ga je leren in 12 weken ?

  Om dichter bij jezelf te blijven, leren van jezelf te houden en te gaan kijken naar je zelfbeeld en eigenwaarde. Leren om van binnenuit een verbinding te maken met je intuitie en je Bron van eigenliefde. Als je deze Bron in jezelf gevonden hebt en weer kunt laten stromen, ga je ook weer creatie en overvloed ervaren in je leven. Van jezelf houden is een proces van zelfacceptatie, wetende dat waar je nu staat oke is, en dat je bereid bent om het werk te doen om een andere uitkomst te krijgen. Je gaat op een diepere laag in ziels verbinding leren werken met wat er is. Uit het drama verhaal stappen van wat er niet is, en zelf gaan kijken, voelen en zien wat er wel is. En daar elke keer afgestemd mee leren werken. Jezelf op#1 daar draait het om, als jij de Bron van eigenliefde opent, dan ben je instaat om je leven anders in te delen en je verlangens en wensen uit te laten komen.

  Voor wie is dit programma? 

  Dit is voor dé vrouw die zich spiritueel wil ontwikkelen,  out of the box durft te gaan, openminded. Van standje overleven naar een leven vol plezier en liefde. Dit is een programma voor dé vrouw die en/en wilt en klaar is met schaarste en tekorten op gebied vanzelf liefde en zelf acceptatie.  Deze vrouw is klaar om overvloed, liefde, zelfzorg te gaan ontvangen in haar leven. EN voluit te gaan genieten met een grote G. Vrouwen die hollen, vrouwen die geen gedoe meer willen, vrouwen die willen werken aan hun zelf. Vrouwen die een burn-out hebben gehad. Vrouwen zoals jij en ik die van lekker en goed eten houden, en die van jogginbroeken en warme sloffen houden. Vrouwen die met of zonder make up naar buiten gaan. Die tot rust komen tussen de bomen en aan het strand opladen. Vrouwen die knippen in kleding van wegen iritante etiketjes. (ce moi).

  Wat krijg je in deze 12 weken ?

  Je krijgt aan het begin van de week een live video boodschap in een besloten facebook groep waarin ik channel, energie door geef, of healing breng. Dit kunnen de ArcAngels zijn, engelen healing, vitruvius healing, reiki, Of zelfs een healing van een animal spirit.  Dit zal gaan over Zelfliefde, eigenwaarde en wealthawareness of zelfacceptatie.

  Elke week ook een QnA dit is aan het einde van de week. Hier kan je je persoonlijke vragen kwijt naar aanleiding van de life videoboodschap. Heb je de behoefte om nog een stap dieper te duiken in deze thema’s dan is er genoeg tijd en ruimte om 1 op 1 te verbinden waar in ik je met liefde nog specifieker help.

  In de maand December geef ik extra aandacht dat er rust en ruimte is voor jou eigen verlangens. Dus hoe ga je om met familie en drukte en de schaamte en schuld gevoelens die er bij spelen als je liever voor jezelf kiest. December is de periode van de Longen, wat inhoud dat we naar binnen willen keren en de rust willen pakken, een boek lezen op de bank. Die behoefte zit er van nature in, dit komt vanuit je lichaam zelf.  En hoe vaak ga je je niet schuldig voelen dat je dit liever doet dan een kerst borrel pakken. Of ga je toch onder het mom, ” het wordt vast gezellig”. In deze maand ga ik je leren om toch echt de keus te maken die het beste bij je verlangens past en dat je daar door jezelf veel makkelijker op de eerste plaats zet.

  Wat mag en kan je van mij verwachten?

  Als Essentie coach en Healer ben ik er voor jou,  dat ik tijd neem voor al je vragen. ArcAngels and Animal spirits zitten ook vol humor en ik ook.. Dus je zal ook een flinke dosis humor en spontaniteit ontvangen, en ja bij persoonlijke groei gebeurt het ook dat je tranen zullen vloeien, dat hoort er bij. Ik ben een healer en als je met mij werkt dan gaat alles in een transformatie, alles wat aan geraakt wordt daar zal verandering in optreden,  de energie zal zijn werk doen.  Je krijgt wat je nodig hebt om weer in je essentie te komen.

  Wat is uniek aan dit programma?

  Dat ik via een live stream werk, ik probeer zoveel mogelijk alles in het moment te doen en af te stemmen. Zonder opnames.

  Dat ik de natuur en haar dieren inzet om jou je Bron van Eigenliefde te laten stromen, zodat jij weer die #1 in je leven wordt en bent.

  Dat ik werk met sjamanisme en ArcAngels echt een unieke combinatie, De healing kracht van engelen is een hele hoge vibratie en die van de Dieren en het sjamanisme heel krachtig en aards. Dit maakt het dat de trilling van Moeder Aarde ook verhoogt.

  Ik heel jou, zodat je kan terug keren naar je ware essentie.