Herken je dit?

Dat je enorm eenzaam kan voelen in een groep met andere mensen om je heen?

Dat je intens heimwee kan ervaren naar een plek hier heel ver vandaan?

Enorme interesse in science fiction, zoals Star Wars, Star Trek en aliëns.

Ben je altijd aan het kijken en verdrinken in de prachtige sterrenhemels.

Je weet diep van binnen dat er nog veel meer daarbuiten is en je verlangt ernaar om dat aan te raken?

Je ervaart soms depressieve gevoelens, bang en angstig.

En ineens word je wakker en voel dat je hier iets heel belangrijks komt doen. Dat het werk wat je doet eigenlijk niet is wat je wilt doen, dat er een dieper verlangen door je ziel heen brandt om tot uiting te komen.

Jij bent die Star Seed, die haar hoger Bewustzijn voelt openknallen, waardoor herinneringen naar kosmische werelden binnenkomen. En tevens de wake up call: “Kom op, ik moet mijn missie gaan leven. Geen idee hoe, maar ik heb hier iets speciaals te brengen.”

Sacred Journey

 

Tijdens deze reis ga jij de hogere verbinding met je ware essentie herstellen, zodat je je leven vanuit je diepste waarheid en essentie kan gaan leven. Dit houdt in dat je je gevoelens gaat voelen, dat je gaat ervaren wat er binnenin je zit. Ervaren wat er door je heen wilt stromen. Voelen is hierin heel belangrijk. De verbinding herstellen met je bron van eigenliefde. De natuur herstellen. Zodat je ziel hier op aarde kan gaan doen wat je missie is. Evolve: groeien, je innerlijke groei en spirituele groei de ruimte geven en jezelf de ruimte geven om je kern tot bloei te laten komen.

Dit programma, deze reis, is voor de vrouw die zich spiritueel wil ontwikkelen, out of the box durft te gaan, openminded is. Voor de ontwikkeling van je Star Seed soul, zodat je Spirituele Ik vrijheid krijgt, zodat je je leven kan gaan leven vanuit je diepste verlangens. Dat je kunt gaan doen waarvoor je hier bent. En dat alles vanuit een diep vertrouwen en oneindige eigenliefde.

Als Essentievanger en Healer ben ik er voor jou. Ik neem alle tijd voor al je vragen. ArcAngels and Animal spirits zitten vol humor en ik ook. Dus je zal ook een flinke dosis humor en spontaniteit ontvangen naast de tranen die altijd vloeien tijdens persoonlijke groei. Ik ben een healer en als je met mij werkt gaat alles in een transformatie. Alles wat aangeraakt wordt zal veranderen, transformeren, de energie zal zijn werk doen. Je krijgt wat je nodig hebt om weer in je essentie te komen. Door mijn Hybrid energie ben ik de poort naar de Cosmic Worlds. Samen met mijn Mantis Being Guide SaenDae houd ik de ruimte open en ben ik die brug, zodat jij op een veilige manier kan groeien en ontdekken wie je in essentie bent. 

We gaan 4 maanden samen op reis en dit is wat jij krijgt:

 

♥ Volledige 1 op 1 aandacht en begeleiding online en offline
♥ Online support via mail en/of telefoon
♥ Veilige facebook groep met andere vrouwen voor ondersteuning, trainingen en Q&A’s
♥ 4 offline ochtenden in de praktijk voor healing en shamanic work
♥ 4 zoomcalls met opname, zodat je alles terug kunt luisteren
♥ Cosmic healing
♥ Uitgebreide S.A.C.R.E.D.© reading
♥ 7 Tuning-ins, waaronder die van het Medicijnwiel,  ArcAngels en een persoonlijk afgestemde tuning-in
♥ Heel veel energy en Cosmic healing-werk

Tuning ins zijn meer dan een meditatie of visualisatie en meer dan een healing. Het is een energy upgrade voor body and soul. De tuning-ins die in de S.A.C.R.E.D. Journey© worden gebruikt zijn niet te koop in de essentie shop en horen specifiek bij dit programma.

Dit programma is uniek in Nederland!

Ik werk als enige in Nederland met engelen en sjamanisme. Ik werk direct in het moment. Ik volg de energie en stem alles af met angels and animal spirits. Ik werk met energie en cosmic healing.

Ik zet de natuur en haar dieren in om jouw Bron van Eigenliefde te laten stromen, zodat jij weer die #1 in je leven wordt, bent en blijft.

Ik werk met de unieke combinatie van sjamanisme en ArcAngels. De healing kracht van engelen heeft een hele hoge vibratie en die van de dieren en het sjamanisme is heel krachtig en aards. Dit maakt dat het de trilling van Moeder Aarde ook verhoogt.

Laat de natuur voor je ziel stromen

Ik ben Mascha Running Bear

en ik loop een sjamanistisch levenspad als Cosmic Healer en Essentievanger. Ik heb genoeg shizzle mee gemaakt en ik dacht op een gegeven moment in mijn nog jonge leven: “Dit kan toch niet mijn leven zijn?” Ik voelde het zo anders, alleen de realiteit liet iets totaal anders zien. Ik voelde mij machteloos en verloren. Als ik alleen was, voelde ik moeheid, voelde ik pijn en verdriet. Mijn lichaam total loss van een burn-out. Op wilskracht doorgaan, tot ik echt van pijn in elkaar zakte. Ik kon niet meer. En toch voelde ik dat dit niet de bedoeling kon zijn. Ik kreeg een hele harde awakening. En als het een shaman call is gaat dat niet zachtzinning. In oude boeken las ik  jaren later dat het leek alsof je botten gekookt werden. Zo voelde het ook. Dit duurde twee weken met hele heftige koorts en bijna-doodervaring. Daarna gebeurde er van alles. Nu leef ik mijn leven, is mijn leven kostbaar en wil ik van alles genieten.

Ik heb meer dan een jaar geleden mijn shaman name ‘Running Bear’ ontvangen en ik voel en zie wat ik te doen heb: Healing brengen en Star Seeds op weg helpen naar hun ware essentie, hun kern. Zodat ze gaan doen waarvoor ze hier zijn.