De S.A.C.R.E.D. Journey © healing programme  4 maanden training 1 op 1

Herken je dit?

Dat je wakker kan liggen in de nacht om de zorgen die je ervaart in je leven of dat je elke keer loopt te malen met angst gedachtes?

Stel jezelf wel eens de vraag is dit het NU ? Is dit mijn leven, is dit wat ik hier te doen heb ? Mij alleen voelen en in een sleur zitten. De wereld die ik met hele andere ogen bekijk en dat het van binnen niet klopt in wat ik voel en de realiteit totaal anders is ?

Depressieve gevoelens, bang en angst  en andere heftige emoties ervaren. Overheerst worden door de buiten wereld door anderen mensen die hun mening opdringen en het voor jou toch echt anders aanvoelt. En niet kijken naar wie je werkelijk bent. Je gevoelens niet durven uiten i.v.m. het oordeel van de ander. Jezelf wegcijferen en klein maken.

Wat gaat er voor jou veranderen in 4 maanden ?

Jij gaat weer die vrouw zijn die aan alle kanten straalt en vol vertrouwen en zekerheid in het leven gaat staan. Je neemt weer de regie over jouw leven in handen en staat op als een assertieve leider. Je gaat dirigeren i.p.v. je leven lijden en uit handen geven, Je neemt weer volle verantwoordelijkheid voor wat er is. En je gaat mogelijkheden en krachtige keuzes maken die er voor zorgen dat jij weer gaat genieten en plezier beleeft in je leven. Jij gaat weer van jezelf en van het leven zelf houden. Evolve; kortom jij gaat de stappen zetten om je innerlijke wereld kloppend te krijgen met de buitenwereld dat alles op 1 lijn komt. Je verlangens die te voorschijn komen, je gaat (weer) werken aan je dromen. Je wordt gezien en gerespecteerd om wie je bent en je talenten en initiatieven komen uit de verf en daar ga jij de wereld mooier mee maken. Of dit nu is met tekeningen, boeken, of taartjes bakken. Jou talenten en wie jij bent doen er toe.

Voor wie is dit programma? 

Dit is voor dé vrouw die zich spiritueel wil ontwikkelen,  out of the box durft te gaan, openminded. Van standje overleven naar een leven vol plezier en liefde. Dit is een programma voor dé vrouw die en/en wilt en klaar is met schaarste en tekorten op gebied van zelfliefde en zelfacceptatie.  Deze vrouw is klaar om overvloed, liefde, zelfzorg te gaan ontvangen in haar leven. EN voluit te gaan genieten met een grote G. Vrouwen die hollen, vrouwen die geen gedoe meer willen, vrouwen die willen werken aan hun zelf. Vrouwen die een burn-out hebben gehad. Vrouwen zoals jij en ik die van lekker en goed eten houden, en die van jogginbroeken en warme sloffen houden. Vrouwen die met of zonder make up naar buiten gaan. Die tot rust komen tussen de bomen en aan het strand opladen. Vrouwen die knippen in kleding van wegen iritante etiketjes. (ce moi). Voor vrouwen die moeite hebben/ gehad met emoties, die nachten hebben wakker gelegen van hoe moet het nu verder in dit leven, is dit het ? Voruwen die niet snappen waarom ze niet gezien en gehoord worden en snakken naar juist die aandacht die ze verdienen en nodig hebben om erkent te worden in wie ze zijn.

Wat krijg je in deze 4 maanden ?

Je krijgt 4 maanden lang mijn;

volledige 1 op 1 aandacht en begeleiding online en offline

online support mail/ telefoon/ zoom + opnames

veilige facebook groep met andere vrouwen voor ondersteuning > channelings etc.

 4 zoomcalls en healing sessies zoals; cosmic healing, chakra healing, reiki, angel healings, shamanic healings. Net wat nodig is.

4  Masterclasses in de facebook groep

Een uit gebreide S.A.C.R.E.D.© reading

Heel veel energie en Cosmic healing werk

Wat mag en kan je van mij verwachten  Als Essentievanger en Healer ben ik er voor jou,  dat ik tijd neem voor al je vragen. ArcAngels and Animal spirits zitten ook vol humor en ik ook.. Dus je zal ook een flinke dosis humor en spontaniteit ontvangen, en ja bij persoonlijke groei gebeurt het ook dat je tranen zullen vloeien, dat hoort er bij. Ik ben een healer en als je met mij werkt dan gaat alles in een transformatie, alles wat aan geraakt wordt daar zal verandering in optreden,  de energie zal zijn werk doen.  Je krijgt wat je nodig hebt om weer in je essentie te komen. Door mijn hybrid energie ben ik de poort naar de cosmic worlds. Samen met mijn Mantis Being Guide SaenDae houd ik de ruimte open ben ik die brug, zodat jij op een veilige manier kan groeien en ontdekken wie je in essentie bent. 

Wat is uniek aan dit programma?

Dat ik als enige in NL met engelen en sjamanisme werk. Ik werk direct in het moment. Ik volg energie en stem alles af met angels and animal spirits. Ik werk met energie en cosmic healing.

Dat ik de natuur en haar dieren inzet om jou je Bron van Eigenliefde te laten stromen, zodat jij weer die #1 in je leven wordt, bent en blijft.

Dat ik werk met sjamanisme en ArcAngels een unieke combinatie, De healing kracht van engelen is een hele hoge vibratie en die van de Dieren en het sjamanisme heel krachtig en aards. Dit maakt het dat de trilling van Moeder Aarde ook verhoogt.

Ik heel jou, zodat je kan terug keren naar je ware essentie.

S.A.C.R.E.D. Journey© Staat voor;

Spirit Angels Cosmic Rituals Evolve Dance en in deze reis van essentie komen al deze dingen aanbod.

Wie is Ben ik?

Ik ben Mascha Running Bear en ik loop een sjamaanslevenspad als healer en Essentievanger. Ik heb genoeg shizzle mee gemaakt en ik dacht op een geven moment in mijn jonge leven, “dit kan toch niet mijn leven zijn?” Ik voelde het zo anders alleen de realiteit liet iets totaal anders zien. Ik voelde mij machteloos en verloren. Als ik alleen was, voelde ik moeheid, voelde ik pijn en verdriet. Mijn lichaam total loss van een burn- out. Op wilskracht door gaan, tot ik echt van pijn in elkaar zakte. Ik kon niet meer. En toch voelde ik dit kan niet de bedoeling zijn. Ik kreeg een hele harde awakening. En als het een shaman call is gaat dat niet zacht zinning. In oude boeken las ik  jaren later dat het leek als of je botten gekookt werden. Nou zo voelde het ook. Dit duurde twee weken met hele hefitge koorts en bijna dood ervaring. Daarna gebeurde er van alles. NU leef ik mijn leven is mijn leven kostbaar en wil ik van alles genieten.

Ik heb meer dan een jaar geleden mijn shaman name ontvangen Running Bear, en ik voel en zie wat ik te doen heb; Vrouwen begeleiden die zich radeloos en moe voelen en totaal niet gezien en gehoord worden. Vrouwen die met burn out te kampen hebben en de heftige emoties ervaren

Ben jij klaar met al dat getrut? Ben je klaar voor een leven in Essentie? 

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een essentie ziels call 

Liefs, Mascha Running Bear 

Je investering voor dit v.i.p. traject van 4 maanden is  4 termijnen van €625 of in een keer €2500

13 + 6 =