Wat als we altijd ontspanning mogen ervaren? Wie ben jij dan? Wat als we voorbij de stress en de spanning gaan kijken? Wat komt er dan te voorschijn?Zitten we te wachten op ontspanning, gaan we er aan werken of gaan we er voor kiezen. WAT? We kunnen zo ontzettend veel bedenken, maar wanneer gaan we eens voelen? Gaan we nu eens heel goed voelen wat ons lijf ons te vertellen heeft.
Ik heb jaren lang met pijn en spanning gelopen. En nu weet ik dat mijn lichaam mij iets wilde vertellen.. Het was mijn gewaar zijn van anderen in mijn omgeving. Ik had voor waarheid aangenomen dat hun spanning mijn spanning moest zijn. Ik ben daar zo dankbaar voor dat mijn lieve lichaam mij dit duidelijk probeerde te maken. Dat wist ik toen niet. Ik was toen al een creator van mijn eigen leven, wist ik ook nog niet en de afgelopen 72 uur valt het ene kwartje na het andere.. ik lijk wel een op hol geslagen casino..cashingg.. dankbaarheid voor wat er al die tijd al was en dat ik het nu ga erkennen. Hoe fijn is het dat ik van af nu telkens weer kan erkennen wat ik gewaar ben NU en later. En ook van vroeger.

Ontspanning is een state of mind, is een keuze. Voorbij gaan aan de stress voorbij gaan aan de spanning. We mogen op nieuw kiezen als we iets gewaar zijn. Wil jij op nieuw kiezen?

Hoe fijn is het voor jou, als je nu die kans in je handen vast kan pakken. Dat jij nooit meer jezelf hoeft te verloochenen. Dat het je niet interesseert wat anderen van je denken en vinden. Want we vinden allemaal wel iets van iemand.. Interasting point of view. Het brengt wel vrijheid, en ontspanning met zich mee als jij de goed keuring van anderen niet meer nodig hebt om een vervuld en ontspannen leven kan leiden. Ik zeg altijd ” Het zal mij een HEMA worst zijn.. Die eet ik toch niet.. ” Dus ben jij bereid, om los te laten dat je geen controle kan uit oefenen op anderen en situaties en dat je met jezelf de beste tijd hier op aarde kan maken, en vooral dat we gaan los laten en het al helemaal gaan plannen hoe het moet en vooral wat ? En een ding he lieve vrouwen.. ontspanning is niet iets wat je krijgt als een cadeautje na een lange dag zwoegen op een kantoor met 50 man, of dat je een dag lang een muur hebt lopen metselen.

Ontspanning is je basis. Dat zal altijd je basis moeten zijn. En die kies je elke keer weer.. Elke keer weer als er een uitdaging op je pad komt. Interessant dat ik mij gewaar ben van wat er nu is. Als jij dit beetje lastige materie vind.. Dan kan je eens kijken waar jij jezelf nog hard maakt in het oordeel naar jezelf toe. En waar jij zelf nog ontspanning kan neer zetten in je leven. Hoe het ook zij.. Maak een keus.. links of rechts.. maar maak een stap. Wat je ook doet, dat metselen of op kantoor, daar is niks mis mee he, maar laat het dan wel met alle gemak er zijn.. Als jij er voor kan kiezen dat je ontspant, ga je een hele andere energie in je leven uitnodigen. En gaan er vele dingen veranderen.

Ik wil zo veel mogelijk vrouwen helpen die meer liefde, ontspanning en vrijheid willen ervaren in hun leven. Ik heb ook een community op Facebook waar je je zo kan aan melden. Want ik zie voor me dat er veel meer vrouwen verbonden gaan worden met hun innerlijke kracht. En dat zij hun verlangens gaan volgen. The world need your talent. ­čśë┬á