Pure Me, is de beleving van je gewaar zijn. Dat we af kunnen zakken in onze kern, en dan van binnen uit naar buiten dat kunnen kiezen wat we willen in het leven.  Het is je zijnskracht toe staan om in het hier en nu aanwezig te zijn. Zodat jij je zieledoelen en zielspad kan volgen, dat jij doet waar voor je hier bent. Het is wellness for body and soul. De wereld heeft jou talenten nodig. En we kunnen die talenten alleen maar inzetten als we erkennen wat we gewaar zijn. En de keus maken wie we willen zijn. Die beleving is energie aanzetten, je kracht aan zetten, blokkades door breken. Goed gezond eten, Lief zijn voor jezelf, elke keer weer van uit liefde en ontspanning kiezen. Jezelf niet veroordelen en verharden.

Het leven zien als een reis en die vol avontuur willen beleven. Jezelf elke keer toestaan om dieper in jezelf te zakken. Hoe fijn is het dat je zo kan leven. Dat je elke keer de energie volgt. Dat je op nieuw gaat kiezen. Dat wat je ook kiest van uit je zijnskracht gewoon het juiste is. Dat je ziet dat altijd alles perfect is. Omdat je in het NU leeft. NU.. en NU weer een tien tal secondes voorbij.. NU.. Hoe voelt dit voor jou? Het voelt voor mij sprankelend. Het voelt bruisend & licht. Afgestemd op wat ik al zolang voel en ervaar en nu kan ik van uit de energie er over schrijven makkelijk en moeiteloos.

We zijn allemaal magische creators en wat wil jij creëren? Gaat je aandacht en liefde naar buiten jezelf en leg je elke keer de verantwoordelijkheid neer bij een ander of ga je em op pakken en er zelf het aller beste van maken. Waar laat jij je nog afleiden? social media.. vlucht je nog in excuses? de tv en radio aan als je alleen bent zodat je je eigen gedachtes en gevoelens niet hoeft te ervaren? Want Pure me is de stilte aan gaan.. Alles wat er afspeelt toe staan en (h)erkennen. Jezelf niet verkeerd maken. Ik wil met heel veel vrouwen dit delen, hun leren hun eigen zielspad ontdekken. Vrouwen die weten dat ze hier iets te doen hebben en alleen maar met Hoe vragen rond lopen. Of vrouwen bij wie dit resoneert en zeggen JAAA dat ben ik.. Ik wil ook die krachtige creator zijn van mijn Pure Me beleving. Iedereen waar bij dit resoneert.. ♥  Je bent welkom.  Ik geef Pure Me kracht sessies, er gaat een fantastische workshop komen later dit jaar en er zijn vip 1 op 1 trajecten. Wat je ook kiest Wie je ook wilt zijn wees je Pure Me.. en als je die nog niet hebt gevonden dan kan je em beleven bij mij. Ook ik zelf werk elke keer aan mijn eigen Pure Me, ik doe het innerlijke werk, ik maak krachtige keuzes die mijn voor uit helpen, en de bullshit die daar bij mee gepaard gaat, journal (schrijven op een diepere laag) ik alle bullshit er helemaal uit tot ik bij een conclusie kom, en ik op nieuw kies.

Ik heb de juiste mensen die mij uitdagen en elke keer een laagje dieper laten zakken. Ik volg webinars, die aansluiten bij wie ik ben, Ik volg mensen waar ik van kan leren, die mij met hun verhaal wederom uit dagen, en raken. Ik ga staan voor wie ik ben en wat ik te doen heb. Ik laat mij niet afleiden door twijfel en angsten. Ik kies telkens de persoon die ik wil zijn en waar ik heen wil. Afgestemd op de energie, afgestemd op wat ik door krijg van de engelen en spirits. Ik ben PURE ME .. maar ook mijn droom klanten.. die precies het zelfde willen. Zijn Pure ME.. de twijfelaars, de vrouwen die dit verlangen, de lezers, jullie allemaal zijn Pure ME.. Iedereen is zijn/haar eigen Pure Me. Dikke liefs, Mascha

Als dit in elke stukje van je ziel resoneert mail mij ik ben zooo benieuwd naar wat dit bij jouw los maakt