Het is ongelofelijk jammer als jij niet het vertrouwen uitdraagt dat je authentiek bent en kracht kan ervaren vanuit je ziel. Je bent dan zover verwijderd en afkomen te staan dat zelfliefde en eigenwaarde zijn op gedroogd. Als je kracht ervaart vanuit je ziel heb je de aderliet langer nodig voor de bevestiging. In het sjamanisme geldt  “Zoals binnen zo buiten”. Hoe jij je voelt zie je terug in je leven. Sta je vol in je kracht dan stroomt de natuur door jou heen, Dan ben gelukkig en geniet je ten volle uit.

Jou ziel weet dat liefde de weg is alleen op het niveau van het ego veld blijf je in drama hangen, wat je keer op keer op rakelt en vast houd. Een oud verhaal wat je blijft herhalen en het helpt je niet verder. Om vanuit zielskracht te gaan staan en het hart te openen hebben we een heel ander niveau nodig, waar we de gehechtheid van het drama en de verhalen die je keer op keer verteld los te laten.

Je kan alleen een nieuw leven creëren en manifesteren op het moment dar je in volledige acceptatie bent van wat er NU op dit moment in je leven afspeelt. Als je gaat kiezen en creëren vanuit gehechtheid aan drama zal je meer van dat alles op je pad krijgen en creëren. Iets wat je diep van binnen denk ik niet langer meer wilt.

Als je bereid bent om het egoveld en de gehechtheid van je oude verhalen los te laten, zet je je pad open naar mogelijkheden, keuzes en eigenliefde. Zo stap je ook in de natuurlijke rol van innerlijk leiderschap, omdat je jezelf niet langer meer ziet als slachtoffer. En eerder als die krachtige vrouw die haar pijn en verdriet  toestaat om ge transformeert te worden en als katalysator te gebruiken om anderen te inspireren. Pijn en Verdriet horen bij het leven net als de dood. En pak de tijd die je hier op aarde bent om ongegeneerd gelukkig te zijn en volop van het leven te genieten.

Dus aan jou de vraag, Zet jij nu de stap om in je kracht te gaan staan en het pad van je ziel te gaan volgen? Pijn en verdriet houden je af van je zielspad, en ik gun je een leven vanuit Essentie vanuit  eigenliefde en heelheid. Dat kan je alleen ervaren door de shit te erkennen en op te gaan ruimen zodat de voorouder lijn vrij komt van karma. En dat de generatie na jou kan stappen in verbinding  liefde en overvloed.

Liefs, Mascha Running Bear