Jaren lang heb ik angsten gekend. De chaos en angsten sloegen me met alles om mijn oren en dieren waren voor mij de enige plek die ik leuk vond. Het bos en strand vond ik fijn. Maar niet al die mensen.. Jeetje wat was ik bang voor mensen. Ik kon dat toen ook helemaal niet verwoorden of vertellen wat het was. Enige wat ik zag was dat mensen anders zeiden dan dat ik zag hoe ze waren. Ik zag de maskers.. en ik ervoer hun emoties en gedachtes en wat ze maar mee droegen. Nu ben ik daar niet meer bang voor om dat ik weet wat ik kan doen voor mezelf om mijn gevoeligheid en prikkels kan laten afnemen.  Als klein kind moet je zoveel door maken. En  Als ik toen wist wat nu weet was het voor mij een stuk aangenamer geweest. Alleen was ik daar door niet geworden wat ik nu ben. Zielspad expert. Ik heb dat allemaal mee moeten maken en nog kom ik uitdagende situaties tegen, die mij helpen om anders te kijken. Die ervaringen zet ik in zodat ik anderen weer er mee kan helpen. Ik kom zo vaak vrouwen tegen die totaal niet in hun lichaam zitten. Die moeite hebben om hier op aarde aanwezig te zijn. Vaak is de gedachte dan loop ik veel in het bos en dan aard ik wel .. het gaat niet om het wandelen in het bos het gaat er om dat je echt bewust contact gaat maken met de bomen. Ik geef sessies in het bos om mensen te verbinden aan de Moeder Aarde energie, de bomen energie. En wat er dan gebeurt is weer magisch.. Ze vinden zich zelf terug en gaan ervaren wat hun emoties en gevoels zijn. Het is maar zo klein stukje van wat ik doe met mijn klanten maar het is zo ontzettend goed voor de kennismaking van wie jij bent in je kern. Want rust gaan ervaren kan pas als je bereid bent om de onrust op te geven. We hoeven de onrust die we voelen niet mee te dragen. IS die onrust echt van ons zelf? Of nemen we het mee omdat we niet eerder naar onze waarneming hebben gekeken?

Als BARS® practitioner is er zoveel duidelijk geworden over mijn pad en zielendoelen. Mijn engelen kracht centrum is een plek om van je monsters van Chaos en Angst naar innerlijk rust en grip te gaan. Dit doe ik uit een aantal expertises. En dat maakt het weer een groot geheel. De boodschap is duidelijk de bovenwereld samen brengen met Moeder Aarde zodat er healing optreed in zijn hoogste vorm voor de wereld en de mensen. Ik heb die transformatie 8 jaar geleden in gezet en ik had het niet anders gewild van een intuïtieve ontwikkeling cursus naar al mijn talenten bundelen in een eigen bedrijf. What else is possible?

Ik zie het voor me iedereen die hier mee kampt; je hoeft niet meer te rennen en je te verstoppen voor wat je ervaart. Je mag los laten wat je tegenhoud. We zijn namelijk niet onze ervaringen , gedrag, emoties en gevoelens. Als we dat realiseren dan gaat er wereld van liefde en mogelijkheden open. Je moet wel durven, je zal zelf de eerste stap moeten zetten bereid te zijn om los te laten wat je bang en angstig maakt zodat je anders kan en mag ervaren. Ja dan ontstaat er een gat .. een open zee. Nu zie ik dat het de bewegingsvrijheid is die ik nodig heb een open zee helemaal voor mij alleen.. en ik drijf alleen; ik dacht toen ik heb kaders nodig ik heb de kant nodig.. NU besef ik dat die open zee en gevoel van drijven mij de ruimte geeft die ik toen nodig had. Anders kijken en situaties anders benaderen. In de vraag blijven.. Dat is de beste tool die ik ooit heb geleerd. Niet om de vraag te beantwoorden maar om mogelijkheden te zien en te creëren.

Voel je herkenning in mijn verhaal? Wil je iets delen ? Mail mij

Met liefde , Mascha Gifted Spirit Guidance