Elke relatie zal van twee kanten moeten komen, wil het een bepaald evenwichtigheid hebben waar door vriendschap kan plaats vinden. En als ik het heb over elke relatie heb ik het ook over je relatie met geld.
Want als geld jou aller beste vriend zou zijn, zou je dan ook zeggen dat ie stinkt? Of dat ie vies is?
Welke schaarste gedachtes heb je nog meer over geld, en benoem die eens als of je met je beste vriend een ijsje zit te eten en onder tussen zeg je je stink je bent vies, nee ik vind jou niet leuk ik heb altijd te weinig van je…. Auwtsj.. ja niet fijn he.. of deze Ik heb helemaal niks met geld en je zegt dit tegen een vriend ik heb helemaal niks met je.. dan loopt die persoon toch weg of niet ?
Als je meer geld in je leven wilt zal je ook die relatie onder de loep moeten nemen, want als jij geen echte liefdevolle relatie op bouwt met geld hoe wil je dan dat het in je leven komt.
Als jij met te kort en schaarste gedachtes geld elke keer begroet, en je onderliggende verlangen is dat je iets kan doen, zoals Investeren sparen uit geven, noem het.. hoe wil je dat geld dan naar je toe komt?
Dus wat kan je wel doen, kijk hoe je denkt over geld, welke gedachtes van te kort en schaarste draag je nog in je? Welke kan je en durf je los te laten en dat je ruimte maakt voor mooie nieuwe werkende gedachtes.. Welke heb je mee gekregen vanuit je opvoeding en zijn dit ook jouw werkelijke gedachtes of heb je die standaard over genomen.
Als we nu kijken naar geld als een energie vorm, en vele van jullie kunnen dit pakken, en werken ook met energie, hoe zou het dan zijn om daar een hele hoge energie bron van te maken?
En die elke keer met licht en liefde uit te nodigen, en dat je vanuit vertrouwen en liefde met geld kan omgaan. Zoals je ook in een vriendschap doet, hee wat zie jij er goed uit vandaag ? Check
Zo wat een heerlijke tijd hebben we samen check
Dus ga eens na wat uitnodigender is? Waar zou jij van af knappen als jij geld was en waar zou jij blij van worden en wil je meer van.
liefs en heb een prachtige dag
Mascha