Hey lieverd,

 

Leuk dat je even de tijd neemt om te lezen wie ik ben.  Mijn naam is Mascha Platell Narold. Met mijn gezin woon ik in Purmerend met een eigen praktijkruimte aan huis. Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door de natuur, healers en Sjamanen. Mijn rijke voorouder geschiedenis zal daar ongetwijfeld mee te maken te hebben. Ik ben Russisch en Indonesisch en beide dragen een hele rijke cultuur bij zich. Ik heb een hang naar alles wat met sterren en kosmos te maken heeft. Ik ben groot fan van Science Fiction. Vooral Star Wars en Star Trek zijn favoriet, even als sushi!

Ik houd dus ook van heerlijk eten, goed gezelschap en mooie boeken en kleurpotloden. Ik ben al mijn hele leven omringt met Angels en Animal spirits. Ik merkte al heel vroeg op dat dieren antwoord gaven op mijn vragen. En ik dacht dat iedereen dit kon. Tot ik later enorm de deksel op mijn neus kreeg, en te horen kreeg van mensen en kinderen om mij heen dat dieren niet konden praten. Inmiddels weet ik beter en luister ik graag naar ze. Dit is echt leren luisteren en intunen op zielsniveau.

Healing is voor mij, toveren zoals Merlijn uit de legende van De ridders van de ronde tafel. Dit wilde ik ook. Ik wilde een tovenaar worden. Nu jaren later kan ik als healer en essentiecoach datgene doen waar ik als kind naar verlangde. De boodschap en healing brengen door de natuur terug te halen en de essentie tevoorschijn te halen. Mijn droom heb ik dan ook met liefde nieuw leven in geblazen en uit de prullenbak gehaald.

Dit healingwerk doe ik met Angels en Animal spirits. Ik heb hele krachtige lijnen en kosmische verbindingen lopen. Ik ben hier als Hybrid op de wereld gekomen, bewust gecreëerd en gemanipuleerd om hier heel belangrijk zielswerk te doen, namelijk Star Seeds begeleiden naar hun ware kern. Dat je vanuit je diepe weten en verbinding gaat leven. Dat je je essentie leert kennen en vanuit een open Bron van Eigenliefde kan functioneren.

In liefde en essentie, Mascha

De verschillende opleidingen die ik heb gedaan:

♥ Aquarius Angels® Healing
♥ Praktiserend Engelen Expert®
♥ Acces counciousness The BARS®
♥ Reiki Master
♥ Reiki met dolfijnenenergie
♥ Etherische accupunctuur
♥ Basis aromatherapie

Wat is een Hybrid?

Een Hybrid is een Star Seed, die bewust genetisch gemanipuleerd is en Cosmic DNA draagt. Een Hybrid is bewust hier op aarde gezet om aardse ervaringen op te doen als Cosmic being en het stukje menszijn te ervaren. Deze Hybrids weten vanaf dag 1, dat ze op aarde zijn, dat ze niet “aards” zijn en ze weten diep van binnen dat ze van een andere planeet afkomstig zijn. Dit gaat ook gepaard met een onbeschrijfelijk gevoel van heimwee en een heel sterk weten van andere werelden. Deze souls ervaren ook heel vaak een enorme tweestrijd. Ze lopen vast in de aardse beslommeringen met ongeduld en boosheid en kunnen daarna weer heel snel schakelen door hun hybrid energy.

Wat is een Star Seed?

Een Star Seed soul is een geïncarneerde ziel vanuit de Cosmic World, die hier op aarde een bepaalde missie komt vervullen. Deze Star Seed souls krijgen op een bepaald punt in hun leven een “wake up call” en herinneren zich dat ze hier iets komen brengen en iets te doen hebben. Deze Star Seeds souls kunnen mensen of dieren zijn.

Ieder mens is een Star Seed en het is aan jou, als ziel zijnde, of je de roep herinnert om hier iets mee te doen. Het is een proces waarin het kosmisch bewustzijn zich opent. Hierdoor krijg je ook herinneringen en diep verlangen naar andere werelden hier ver vandaan.

Star Seed animal souls zijn dieren die bewust aan de mensheid laten zien waar we uit balans zijn en in 5D mogen gaan staan. Dit soort dieren vind je heel veel in de vee-industrie en de dolfijnen en walvissen. Denk aan de mensen die zich ook hierin verwoorden, zoals de vegetariërs en de veganisten.