Mascha heeft verschillende opleidingen gedaan;

Aquarius Angels® Healing

Praktiserend Engelen Expert®

Acces counciousness The BARS®

Reiki 1 en 2

Reiki met Dolfijnen energie

Etherische Accupunctuur

Basis aromatherapie

En ze blijft door leren en vernieuwen om haar clienten het beste te geven.

Mascha Narold is haar leven lang al gefascineerd door de natuur en haar bewoners. Met vele mysterieuze ontmoetingen, van kabouters tot engelen. Al heel vroeg zonder dat ze het had geleerd kon ze diep werkende healing geven op haar 4de jaar.

Het was al snel duidelijk dat Mascha vanaf kinds af aan een sjamaans pad liep wat in haar verdere jaren ontwikkelt heeft. Ze kan met dieren praten en ook met bomen. Het werd allemaal nog duidelijker toen ze Kath ontmoeten een bijzondere vrouw die bij de Lakota indianen was opgegroeid.

Op haar sterfbed van Kath kreeg Mascha de boodschap van haar en great Spirit ; “You got healing hands, you can and will help alot of people.”

“They will come to you for advice and healing. Here is Soaring Eagle a healing wand, it is for you and it will guide you and give healing for those who need it. “

Mascha heeft haar unieke eigen manier van werken ontwikkelt en stemt alles af met haar Engelen team en Great Spirit. Ze werkt holistische en volgt en voelt de energie als de beste aan, ze werkt duidelijk, transformerend en heeft enorme sterke helende kracht. Waar door ze direct en op maat werkt. Ze werkt met de unieke combinatie van Sjamanisme en Engelen. Mascha heeft in 2014 haar eigen praktijk opgezet om haar healing hands met haar klanten te delen.  na het overlijden van haar geliefde paard heeft ze de naam van de praktijk om gedoopt tot Engelen kracht centrum. waar zo wel mens als dier een healing kunnen ervaren.