Liefde voor mezelf of voor jezelf bestaan uit keuzes maken . Afgelopen maanden heb ik heel veel tijd gehad en is er van alles op zijn plek geschoven. De BIG WHY is zichtbaar. En ook het verhaal er achter. Door de tijd te nemen te luisteren naar jezelf en je gevoel hier in te volgen komt er een stroom op gang. Maar ging ook gepaard met intense moeheid. Mijn vriendin van BTW Care die elk kwartaal mijn cijfers ziet.. zei het ook al.. Mas, je hebt keihard gewerkt aan en voor je bedrijf.. Jij mag nu echt rust nemen. UM hoe moet dat dan.. Ik ben zo lang zo proactief geweest.. En ja dan geef je toe. En dan lijkt het alsof alles in elkaar stort maar niks is minder waar. Er zijn voor mezelf is dus de keus maken waarin mijn behoeftes liggen. En wij vrouwen mogen veel meer gaan luisteren en voelen naar wat onze behoefte is. 80% van wat we waarnemen is ook helemaal niet van ons zelf. We komen zoveel mensen met gevoelens en pijn en oordelen tegen, en wat we waar nemen is vaak van de ander. EN dit mogen we dan ook vrij gaan laten. Want we hoeven het helemaal niet eigen te maken en mee te sjeulen. Als we continue in de actie radius zitten.. dan komt dat vuur element de mannelijke energie om hoog en dat kan best wel eens vernietigend werken. Dit is ook een van mijn eigen valkuilen dat ik maar door ga. Maar juist als we stil vallen en stil zijn kunnen en mogen we ontvangen.

Maar dat blijkt nog wel eens een dingetje. Ontvangen. Zijn we het waard? Hoe moet dat dan. Het valt me zelfs op dat er moeite is om een compliment te ontvangen of te geven. Laten we lief zijn voor ons zelf, Echt lief intens zelf liefde geven, onze oordelen los te laten over ons zelf en over een ander. Want daar draait het om als we de liefde kunnen geven aan ons zelf. Jezelf iets cadeau doen. Jezelf een compliment maken. En voor je zelfbeeld goed neer zetten. We weten allemaal dat we niet elke dag taart kunnen eten, of een keer extra die vette hap niet moeten nemen.. maar soms he, soms loopt het gewoon zo en wat dan nog? We zijn hier maar tijdelijk. Laten we gaan genieten van goed lekker eten, mooie plekken, mooie en lieve mensen. En vooral het streng zijn naar ons zelf proberen los te laten. Laten we dan ook vanuit de liefde voor ons zelf ook de verbinding aan gaan met onze natuur met de kracht van ons zielspad. Laten we gaan doen dat wat ons hart ons in geeft.

Mascha. Gifted Spirit Guidance

Voel je herkenning of wil je graag weer tot jezelf komen? Stuur mij een mailtje met je vraag. info@engelenkrachtcentrum.nl