Zo daar is tie weer een groen monster, en nee hij is niet van mij maar ik voelde het in mijn energieveld aanwezig . Ik heb mezelf schoongemaakt alles gecleared en weer door gaan. En toch wil ik het er even over hebben. Mensen doen rare dingen door jaloezie. Ik maak het mee priv├ę, ik maak het mee in me bedrijf en op straat. En weet je je hebt alleen maar jezelf er mee. Want wat jij ziet in een ander, waar jij met afgunstige ogen naar kijkt is een diep verlangen in jou. Zodat is er uit. En als mensen willen manipuleren, mensen het nodig vinden om een ander in een kwaad daglicht te zetten, mag je je eens afvragen, als je naar dat soort mensen luisterde en het voor waarheid aan neemt.. of jij dan niet je mening en oordeel gevormd hebt naar aanleiding van 1 kant van het verhaal. En in hoeverre jij wel of niet kan kiezen om iets wat een ander verteld wel of niet voor waarheid aan te nemen. Want ik kan je dit zeggen over jaloezie.. het is een keus! Het is een diepe strategische manier om niet met je eigen shit te dealen! Ook roddel hoort hier bij.. het bewust voor kiezen om achter iemands rug iets te vertellen wat niet aardig of waar is. Door Acces Conciousness kan ik alles heel makkelijk voor mezelf klaren en terug sturen. Maar het neemt niet weg dat er anderen en misschien wel jij die dit leest, hier mee te maken kunnen hebben. En ook daar mag je kiezen, wil ik mij met het drama van een ander verbinden? Nee, natuurlijk niet. Het is gewoon een fucking afleidings- manoeuvre van de ander om je uit je balans te halen. Maak de keus.. Ik ben die persoon die om gaat met mensen die een bijdragen voor mij en mijn omgeving zijn. Die positief en liefdevol zijn. Dit soort mensen zijn ook een afleidingspoging voor hun zelf door dit soort gedrag te vertonen. Want hun eigen shit is kennelijk minder interessant dan wat ze een ander aan kunnen doen. Waarom ik jaloezie afleiding noem? Omdat wat ze bij een ander herkennen nog niet zelf ontdekt hebben in hun eigen kracht en kern. Wat zegt jaloezie over jou en over de ander? Ga jij je er mee verbinden? Of durf je de stap te zetten voor jezelf en eens goed na te gaan denken en te voelen in je eigen ruimte, wat het je verteld, over jouw diepste verlangens..? Dan weet je dat je nog wat werk te verrichten hebt. En of dat werk nu is om jezelf beter te leren kennen en een andere verbinding met jezelf te maken of dat je ervoor gaat kiezen om bijdrage te zijn ipv afleiding. Het is allebei goed. Maar maak een keuze wie wil ik zijn en welke bijdragen kan ik zijn naar de ander toe?

Ik ken geen jaloezie, ik voel wel de lage trilling van jaloezie en dat het best wel kan drukken. En ook wat het doet met mensen dat zie ik ook. Ik heb het ook in de sport onder vonden en op de honden shows. En ik kies voor de mensen die willen leren van mij, die een bijdrage zijn hoe zij de wereld met hun talenten mooier kunnen maken. En als je nog niet weet waar je talenten liggen.. Dan kan je me altijd om hulp vragen. by the way; groen is de kleur van het hart chakra en appeltjes groen van thymus chakra en die staat voor los laten ?! Dus wat kunnen we daar van leren?!

met liefde Mascha, Gifted Spirit Guardian