Je ziel wil maar 1 ding en dat is vrij zijn, hier op aarde hebben we als mens te maken met het ego veld, wat er voor zorgt dat we ruis en drama creëren.  Het zeuren om teksten die niet worden gelezen, het aan gaan van discussies en roddels.  Het overal ergens wat van vinden, en we vinden vandaag de dag overal wat van. En vooral van elkaar.  

Er is een plek vanuit het oog punt van de ziel waar het de Ziel ruimte krijgt, waar alles oke is, waar geen oordeel heerst. Dat is het Essentie veld.  In Essentie, loopt iedereen zijn pad. En het enige waar je focus op hoeft te leggen is jezelf.  Ik schreef van de week ook op enige wat ik nodig heb om de beste versie van mezelf te worden is mijn journal, ikzelf, mijn gezin en de natuur. 

Je innerlijkheid verteld hoe jij naar de wereld kijkt, kijk je zacht en zonder oordeel naar jezelf, kijk je ook zacht zonder oordeel naar de wereld.  Laat je je emoties de overhand worden en zit je enorm in je te korten, dan zal je dit terug zien in de vorm dat mensen en situaties om jou heen alles maar meer drama brengen. 

Dus welke verhalen creëer jij? Voor welke ruis, emoties en drama ben jij nog beschikbaar. Waar laat jij je telkens mee nemen in het ego veld, en vergeet je de verbinding te maken met je innerlijkheid en je Ziel. De natuur weer laten stromen, verbinden door bewust te ZIJN. 

Alle zoek tochten naar antwoorden gaan pas staken als je bereid bent om te luisteren naar wat je ziel jou wil vertellen.  Je innerlijkheid je staat van zijn verteld heel veel over hoe jij handelt als mens in je deelgebieden. Hoe is je mindset? Is deze rijk en overvloedig of voel en ervaar je angsten. Ben je iemand die lui op de bank hangt en denkt wie zit er op mij te wachten? Of kies je liever voor een actief en sportief leven vol plezier en beweging. Hoe is het met je fysieke lichaam lek je energie, ben je moe, hoe is het met je staat van bewust zijn, ben je een vredig mens of heb je elke keer drama in je leven al dan niet gecreëerd door jezelf of anderen. 

Je hebt nu twee keuzes, in de slachtoffer rol blijven, of er voor kiezen dat je eruit gaat stappen. Wat je ook kiest beide is oke, er is geen goed of fout. De een is niet spiritueler dan de ander. We lopen allemaal het pad van ons leven. En het is aan ons hoe we daar gehoor en invulling aan geven.  Je ziel wil een ding en dat is die verbinding herstellen met je innerlijkheid en je staat van bewust zijn. Je ziel wil verbinden met de natuur. Want dat is waar we onderdeel van zijn, hoeveel beton er ook in een stad staat, de ziel heeft verbinding met de natuur nodig om als mens volledig tot bloei te komen. 

Bomen brengen healing en zuurstof. 15 tot 30 minuten bij een boom zitten en je aura veld is schoon gemaakt en je bent helemaal geaard, strand en zee hebben een Ionische uitwerking op het lichaam je ontlaad en laad weer op. Zeezout heeft een krachtige aarding. Dieren dragen net als bomen kennis, en bij de indianen was kennis macht. Dus als jij ook durft te kijken en te verbinden in de natuur en met haar bewoners groots en klein welke ziels verbinding ga jij maken? 

Liefs en mooie dag, Mascha