Running Bear welcomes

Nature & Leadership

De natuur kent geen drama, er is leven en er is dood. De ene boom groeit niet harder dan een andere boom. Hij groeit punt.

Van de natuur kun je leren hoe je leiderschap pakt over je verhaal, je leven en je bedrijf. Want in de natuur is er geen ruimte voor afleiding. Er is geen plek voor drama.

De wolf zal zichzelf na spanning uitschudden. Schud jij je stress al van je af?  Misschien niet. Wij mensen zijn meesters in het vasthouden van negatieve emoties.

Owning our story can be hard but not nearly as difficult as spending our lives running from it. Embracing our vulnerabilities is risky, but not nearly as dangerous as giving up on love and belonging and joy ~ the experiences that make us the most vulnerable. Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light.

Brene Brown

Kern & Essentie

Het is tijd om jouw bewustzijn te vergroten en jouw innerlijke kern en natuur aan te zetten om je mooiste leven te gaan leiden. En vanuit jouw kern en essentie te gaan leven.

In het Engelen Kracht Centrum werken we samen. Ik ben er voor de vrouwelijke en soms de mannelijke ondernemer die zich spiritueel en kosmisch wil verbreden, en de cosmic blueprint wil ontdekken.

Met mijn animal teachings en healings sta ik met mijn cosmic wisdom klaar om jou te helpen en te coachen.

liefs, Mascha ∞ Running Bear

 

Animal Teachings

Dieren leren onze multidimensionale zelf te omarmen. Ze zijn de spiegel van de kosmische ziel. Ze helpen je met het herinneren van wie jij in de kern bent. Dieren leren ons op een andere manier te kijken naar wie we zijn, los van oordeel en hokjes. Dieren zijn één met de natuur en de uitnodiging is om hier op aarde weer éénheid te gaan ervaren zoals die is bedoeld vanuit jouw cosmic blueprint.

Cosmic Blueprint

Herinner je essentie, jouw kern, jouw multidimensionale kern.

Jouw ziel draagt de kosmische codes. Jij bent hier met een reden om als mens een aards leven te leiden, vanuit jouw cosmic blueprint.

Je ziel en Hoge Zelf willen dienen en bijdragen aan een mooiere wereld waarin eenheid heerst en onvoorwaardelijke liefde brengen. En jij draagt alle wijsheid in je die nodig is om dat te kunnen. Het is tijd om dat boek te openen en je ziel te volgen. Je hart weet het. Je intuïtie voelt het. En je hoofd mag in lijn komen met al wat is.

Wil je hier meer over lezen?

Sjamanisme

Sjamanisme is de sleutel om de kracht van je ziel ook hier in het aardse neer te zetten en je kosmische licht te gaan dragen. Ik geloof er heilig in dat als jij de wetten van de natuur kent en toepast, dat jij een leven kan creëren wat past als een handschoen zonder de hussle.

Engelen Kracht Centrum

Dit is een plek ontstaan vanuit een opdracht van ArchAngel Michael in januari 2017. Jij gaat het engelen kracht centrum oprichten om healing te brengen voor mens en dier. Jij gaat het sjamanisme met de engelen samen brengen en je gaat ons engelen benoemen en plaatsen in het medicijnwiel.

Het is vele male groter geworden. Het is een plek geworden waarin ik sjamanisme samenbreng met de archangels, om starsteeds te helpen in hun business als mentor.

Engelen staat voor de aartsengelen waar ik mee werk: Michael, Rafael, Nathaniel, Metatron, Gabriel en Haniel. Kracht staat voor sjamanisme, de natuur inzetten voor de ziel. Centrum is de plek van eenheid en bewustwording.

Twee werelden samenbrengen; het kosmische en het aardse om hier een leven te leiden vanuit vertrouwen, liefde en eenheid. 

Engelen Kracht Centrum 2023©| All rights reserved | Sacred Journey | Algemene voorwaarden | Design Ilona Blom Sacred Power