Running Bear welcomes

Owning our story can be hard but not nearly as difficult as spending our lives running from it. Embracing our vulnerabilities is risky, but not nearly as dangerous as giving up on love and belonging and joy ~ the experiences that make us the most vulnerable. Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light.

Brene Brown

De natuur kent geen drama er is leven en er is dood. De ene boom groeit niet harder dan een andere boom. Hij groeit punt.

Van de natuur kun je leren hoe je leiderschap pakt over je verhaal, je leven, je bedrijf. Want in de natuur is er geen ruimte voor afleiding. Is er geen plek voor drama.

De wolf zal na spanning zich uitschudden. Schud jij je stress al van je af. Misschien niet. Wij mensen zijn een meester in het vast houden van negatieve emoties. 

Het is tijd om jou bewustzijn te vergroten en jouw innerlijke kern en natuur aan te zetten om je mooiste leven te gaan leiden. En vanuit jou kern en essentie te gaan leven.

In het Engelen kracht centrum werken we samen. Ik ben er voor de vrouwelijke en soms een mannelijke ondernemer die zich spiritueel en kosmisch wil verbreden. En de cosmic blue print wil ontdekken.

met mijn animal teachings en healings sta ik met mijn cosmic wisdom klaar om jou te helpen en te coachen.

liefs, Mascha ∞Running Bear

 

Engelen kracht centrum 2023© | All rights reserved | sacred journey | Algemene voorwaarde