Faal angst is iets waar ik al heel lang last van heb. En dat mensen tegen mij zeggen je kan niet falen, want falen bestaan niet . Neemt niet weg dat mijn lichaam heel heftig op nieuwe situaties reageert waar ik niet eerder heb mee gemaakt. EN is echt een dooddoener van heb ik jou daar. Het is gewoon geen bijdrage. Vorige week had ik mijn therapeute op bezoek. En hadden we het over Etherische acupunctuur hele handige tool voor als je niks bij je hebt maar wel ergens last van hebt (als dat al niet gecleared kan worden en echt van jou is). Ik zou haar een inwijding geven. Die dag was aan gebroken en ik ben aan het koken. En ik zie dat ik met 2 uur die inwijding zou geven mijn hele lijf verstarde. Mijn maag chakra ging op spelen en trok alles mee naar beneden. Ik raakte gewoon in paniek. en ik hoorde alleen maar in mijn hoofd.. Shit ik kan dit niet .. ik heb dit nooit gedaan.. HALLOO je hebt een bedrijf op gezet ook dat kan je .. deze relativering maakte het er ook niet makkelijker op.. Sjees zeg dit is wel een shit actie van mijn hoofd wat nu tussen mij gevoel en zielspad in komt zetten en gewoon de boel saboteert. Wil ik dit wel.. wil ik niet liever afzeggen en er mee stoppen.. OKÉ ook geen optie.. ik kan niet elke keer weglopen en weg kruipen op moment dat iets spannend of eng is. Dit herkende ik zo die paniek.. Toen met rijlessen in 2011 was het ook al geen succes alles verkrampte en tranen stonden in me ogen.. moest vaker huilen als ik klaar was dan dat ik blij was.. Ook geen bijdrage voor mezelf op deze manier (ook nooit me rijbewijs gehaald).  Amper een hap gegeten besloot ik toch even tijd voor mezelf te plannen; douchen. Warm water ontspant en helpt me letterlijk helder te worden. Daar kwam mijn vertrouwen weer terug. Ik haalde diep en rustig adem. voelde mij weer in me lijf zakken en thuis komen in vertrouwen. Dus na wat clearingen gemaakt te hebben en te weten dat ik een keus heb en mezelf vragen heb gesteld. Wie is de persoon die ik wil zijn? Is deze paniek een bijdrage aan wie ik wil zijn? En ben ik bereid om alle angst en paniek los te laten? JA, en daar voelde ik weer die ruimte ontstaan. Ik hoorde weer een stem een vanuit mijn intuïtie dit keer.. Je mag de inwijding helemaal op jou gevoel neer zetten. Helemaal zoals jij voelt dat het goed is om de energie en de codes door te geven. YES wat een verademing. Ik had een stap terug genomen gekeken wat er nu wel en niet werkend was . Ik was bereid om anders te kiezen en weer volledig in mijn vertrouwen te gaan staan.

Tips bij paniek en (faal )angst;

  • Doe een stap terug zorg een moment voor jezelf
  • maak opnieuw verbinding met jezelf
  • Ga een wandeling maken of probeer een meditatie oefening te doen
  • Ga uitzoeken wat jou zou kunnen helpen
  • Vind de mensen die jou ondersteunen en je kunnen helpen
  • Weet dat je altijd opnieuw mag kiezen
  • En voel wat je diepe behoefte is op zo een moment
  • Laat angst los en kies voor liefde

Kies altijd voor een hogere energie trilling van waar je je bevind. Laat je leiden door liefde. Dit soort pijn punten zijn de groei momenten om te geloven dat we tot veel meer in staat zijn dan wat we tot nu toe gedaan hebben. En voor sommige dingen die ik voor het eerst doe draai ik mijn hand er niet voor om. En dit keer kwam mijn hoofd er tussen. En door de tijd te nemen opnieuw te ervaren wat de situatie is en wat er van mij verlangt werd. Kwam ik weer terug in mijn vertrouwen. Ik maakte mijn ruimte klaar, ik pakte mijn spullen die ik voelde nodig te hebben. En de inwijding is helemaal gegaan zoals ik voelde. De ontvanger heeft een hele mooie reis gehad en in liefde alles mogen ontvangen.

Vertrouwen echt diep van binnen weten dat het er zit en voelen, ervaren en er wat mee doen.

Liefdevolle groet, Mascha Gifted Spirit Guardian.