Al mijn hele leven ben ik omringd met engelen. Hier kwam ik natuurlijk pas achter toen ik 3 jaar terug een cursus basis engelen kennis deed. Zo daar ging een wereld voor mij open. Veel mensen hebben wel het idee dat ze een bescherm engel hebben en sommige geloven niet in engelen. Dat mag. Engelen zijn voor mij overtuigend aanwezig in mijn leven. Ik stem regelmatig met ze af . Ik mag hun boodschappen van liefde en healing door geven aan de gene die er behoefte aan hebben om innerlijke leiding te krijgen. Ook Chanel ik regelmatig voor mezelf met een van de Aarts Engelen. Omdat ik graag wil weten welke stappen ik nog niet duidelijk heb of als ik zie dat ik ergens vergeet verantwoordelijkheid voor te nemen. Engelen worden ook wel de boodschappers van God genoemd. Ik vind het woord God te veel dogma mee dragen en spreek liever van De Goddelijke Bron. Dit mag ieder voor zich zelf kiezen wat fijn voelt. Engelen kennen geen tijd en ruimte en hebben geen ego ziel. Hier door zijn de boodschappen en antwoorden van de engelen van die mate dat ze voorbij ons aardse bestaan, de mooiste inzichten en adviezen kunnen geven; vrij van oordeel en vrij van negatieve energie.

Door mijn engelen contact wat ik ook geleerd heb in twee jaar lang uitgebreide cursussen te volgen met certificering zijn mijn kanalen heel fijn gevoelig geworden. Het is voor mij een tweede natuur om af te stemmen en samen te werken met de engelen. Ik gebruik de engelen in al mijn werk. En het maakt niet uit of ik nu een healing stick maak of een dreamcatcher. Er zijn altijd engelen om mij heen om mij te begeleiden, ik voel mij ook in mijn werk enorm ondersteund. Dit draagt ook enorme vertrouwen met zich mee. Door mijn levens ervaring heb ik niet altijd vertrouwen kunnen herkennen. Maar vorig jaar kwam ik er achter dat ik het wel degelijk kende en dat ik er ook heel sterk gebruik van maak. Dit zijn ook een van de dingen waar ik en andere met HSPers tegen aan kunnen lopen. Het verstopt zitten van je eigen kern. Vertrouwen kan beschadigd raken. Maar ook verstopt als we denken dat we het missen komt het vaak voort uit dat we het door de beschadiging niet meer (h)erkennen. Als we daar bewust van worden, gaan we ook weer meer in ons vertrouwen staan en ervaren dat het er al die tijd is.

Wist je dat je geboren wordt met twee bescherm engelen?

Je kent het spreekt woord wel een engeltje op schouder.. Als je een benarde situatie hebt overleefd. Vaak zijn het dan onze beschermengelen die ons letterlijk en figuurlijk met een paar schrammen met de voeten op de grond zet. Mijn ervaring is dat ik ooit op een ochtend in een buitenbak aan het rijden was in een manege les, en dat het paard schrok van een enorme bliksem die in de grond in sloeg naast de bak waar we reden. Ik kwam dubbel gevouwen uit de om heining terecht.. Dat ik mijn rug en mijn wervels en nek heb heel kunnen houden is echt een wonder te noemen want ik kwam met een rot gang in de schutting terecht omdat het paardje waar ik op zat in volle 180 graden draai op der achter benen rechts -om- keert maakte in volle snelheid.. De volgende dag voelde echt niet prettig maar dat was maar een kleine bijzaak. Ik heb genoeg in 30 jaar paarden wereld mee gemaakt waar bij ik in hele benarde situaties terecht kwam. Van paarden die ging hangen en wilde omdraaien op een  smalle spuitplaats. Tot volkomen in paniek om zich heen aan het slaan waren van wegen een horzels en andere steek beesten. Maar terug naar de engelen zo zie je maar dat er meer is tussen hemel en aarde. We willen het graag zien met onze eigen ogen, maar ik voel des te meer dat we veel meer mogen gaan vertrouwen op de dingen die we niet zien. Mijn heldere kanalen geven seintjes en als je weet hoe je die seintjes moet vertalen gaat er een wereld open. En leren vertrouwen op je intuïtie dat is de meest belangrijke stap. En ook daar in geldt welke overtuigingen en andere zooi ben je bereid om los te laten? Zou je helder willen hebben hoe je kanalen werken? Zou je helder willen hebben wat engelen voor je kunnen doen?   Mascha, Gifted Spirit Guidance

Zou jij je engelen willen ontmoeten tijdens een reading? klik hier om een afspraak te maken