Cosmic Heart

Een poort naar de kosmisch wereld

Onvoorwaardelijke liefde

Verschillende tijdlijnen die samen komen

Jij bent een multidimensionaal wezen

Krachtige creator

Cosmic Heart is de poort van liefde en vuur

Het hart chakra wat open en gezond is brengt je op je ziels pad. Een gezond hart chakra helpt je een leven te manifesteren en te creeren vanuit je intuitie en je verlangen.

We dragen allemaal een intern begeleidings systeem. Het zit allemaal al in ons alleen de oude kennis die eeuwen geleden zo normaal was, zijn we vergeten. Het ligt opgeslagen in ons DNA we lopen al zo’n 2 miljoen jaar met de dieren samen op deze planeet.

En NU is het tijd om die volledig aan te zetten.

In 3 maanden laat ik je kennis maken met jouw totem dier en je kracht dieren. Ga je daar mee samen werken. Je gaat ook andere dieren ontmoeten en van leren. De totem animals and the power animals zijn er om oude wijsheid opte halen, en je volledig te ondersteunen in de processen van het leven.

Cosmic Heart Totem Animal Teachings

De natuur door jouw hart heen laten stromen, de verbinding met Great Spirit maken en je verlangens gehoor geven. Dit is Cosmic heart totem animal teachings. Totem dieren en ArchAngels die je hart chakra gaan helen en je gaan begeleiden zodat jouw hart de poort is naar kosmische onvoorwaardelijke liefde. Dit brengt persoonlijke en spirituele groei, op alle lagen van bewustzijn.  Dit is een training om je spiritueel te ontwikkelen, en te leren werken met Animal Spirits and animal spirit guides. 
Deze persoonlijke ontwikkelings training volg je op uitnodiging door spirit. 

 

We gaan 3 maanden samen ons Cosmic Heart open zetten:

♥ samen 1 op 1 werken aan jou spirituele cosmic journey.
♥  We gaan werken met de power animals en de totem animals. Deze laten zich zien in de training.
♥ Masterclasses vol met animal spirits.
♥ 3 ArchAngels Michael, Rafael, Gabriel
♥  Oefeningen / meditaties en lots of energy work
♥ 1X Tuning in Cosmic heart
♥ 1x Sacred Healing
♥ 3 QnA’s
♥ E-mail ondersteuning
♥ Online training alles is terug te kijken en te luisteren
♥ Eigen ondersteunende facebookgroep

Tuning ins zijn een energy upgrade voor body and soul. De tuning-ins die voor de Cosmic Heart training worden gemaakt zijn niet los te koop.

Er zijn vele totem dieren; welke trekt jou aan ?

We zijn allemaal verbonden met Great Spirit en ieder van ons heeft een taak

Uil                                            Kalkoen
Paard                                      Sneeuwluipaard
Jaguar                                     Rendier
Beer                                        Schildpad
Kraai                                       Jak/wolf
Adelaar                                  Walvis/Orka

Deze Dieren gaan we nader bekijken en leren kennen. Elk dier is verbonden met Great Spirit en krijgen een taak mee om hier op aarde neer te zetten zij het met een doel om de harten van ons mensen te openen en bewust te worden van waar het anders mag. Zij het gewoon bij ons als huisdier om liefde en joy te brengen. En door deze jaar training, wil ik je kennis laten maken met de cosmic hearts van deze prachtige totem dieren, ieder met hun unieke verbinding. Elk dier draagt zijn of haar unieke kosmische harts verbinding om die bij ons mensen weer te activeren of te herkennen. Ons op een diepe laag te verbinden met onze ziel en de blauw print van wie we zijn.

Ook gaan we kijken naar de krachtdieren.  Deze lopen een tijd je mee om je te ondersteunen. Je leert om met je eigen dieren te communiceren en te werken. 

Wil jij je innerlijke natuur weer aanzetten?

Ik ben Mascha Running Bear

en ik loop een sjamanistisch levenspad als Cosmic Healer en Essentievanger. Ik heb genoeg shizzle mee gemaakt en ik dacht op een gegeven moment in mijn nog jonge leven: “Dit kan toch niet mijn leven zijn?” Ik voelde het zo anders, alleen de realiteit liet iets totaal anders zien. Ik voelde mij machteloos en verloren. Als ik alleen was, voelde ik moeheid, voelde ik pijn en verdriet. Mijn lichaam total loss van een burn-out. Op wilskracht doorgaan, tot ik echt van pijn in elkaar zakte. Ik kon niet meer. En toch voelde ik dat dit niet de bedoeling kon zijn. Ik kreeg een hele harde awakening. En als het een shaman call is gaat dat niet zachtzinning. In oude boeken las ik  jaren later dat het leek alsof je botten gekookt werden. Zo voelde het ook. Dit duurde twee weken met hele heftige koorts en bijna-doodervaring. Daarna gebeurde er van alles. Nu leef ik mijn leven, is mijn leven kostbaar en wil ik van alles genieten.

Ik heb meer dan een jaar geleden mijn shaman name ‘Running Bear’ ontvangen en ik voel en zie wat ik te doen heb: Healing brengen en Star Seeds op weg helpen naar hun ware essentie, hun kern. Zodat ze gaan doen waarvoor ze hier zijn.