Cosmic Blueprint

Jouw kern

Herinner je essentie, jouw kern, jouw multidimensionale kern.

Jouw ziel draagt de kosmische codes. Je bent hier met een reden om als mens een aards leven te leiden, vanuit jouw cosmic blueprint.

Je ziel en Hoge Zelf willen dienen en bijdragen aan een mooiere wereld waarin eenheid heerst en onvoorwaardelijke liefde brengen. En jij draagt alle wijsheid in je die nodig is om dat te kunnen. Het is tijd om dat boek te openen en je ziel te volgen. Je hart weet het. Je intuïtie voelt het. En je hoofd mag in lijn komen met al wat is.

Believe who you are & Trust your soul to lead. Surrender to your soul. The body will follow. You are here as a human, to live a life on earth. And that is exactly what you are here for.

Believe & Trust

De ziel weet en vertrouwd op de blauwdruk die het vanuit de Goddelijk Bron heeft gekregen.

Jouw zielsplan is tot in de perfectie afgestemd op jouw fysieke en aardse bestaan hier op aarde. En jij mag als human en soul herinneren wie jij bent. En er op gaan vertrouwen dat jouw ziel de weg weet op jouw pad.

De ziel wilt leren en ervaringen op doen als mens. Daarom ben jij hier als geïncarneerde ziel, als mens, zodat jij precies dat als mens gaat ervaren op aarde wat er op zielsniveau nodig is.

Weet dat alles er is en dat alles al ligt opgeslagen in de Akasha Records over jouw bewegingen in dit hier en nu.

Shamanic Codes

Heimwee vele waaronder ik hebben heimwee gekend, een gevoel wat niet te beschrijven valt alleen te ervaren in een droom wereld. Even terug naar “thuis” en dat is vaak ver weg van de aarde.

Shamanic Codes gaat over jouw kosmische en aardse codes. Dat beiden te samen elkaar balanceren. Leren omgaan met de dualiteit van de aarde, zodat je je ook hier op aarde thuis gaat voelen en dat jij dát prachtige kosmische licht gaat gronden door jou heen waardoor je de ontvangst frequentie aanzet waardoor jij liefde, plezier, succes en rijkdom gaat ervaren in je leven en business.

Lief mooi mens, wat ik voor mij zie is dat jij je thuis gaat voelen, in jezelf en hier op Moeder Aarde. Dat jij mooie relaties aan kan gaan en vol zelfvertrouwen staat, dat jij letterlijk en figuurlijk je plek in neemt, en in jezelf gaat geloven. Uit ervaring weet ik hoe kostbare tijd als verloren kan voelen door angsten en boosheid te ervaren in het leven en door het familie systeem. Evenals het bevechten van innerlijke demonen.

Wat ik je gun, is innerlijke rust en ruimte in geest, lichaam, ziel en gevoel.

Liefs, Mascha ~ Running Bear

Engelen Kracht Centrum 2023©| All rights reserved | Sacred Journey | Algemene voorwaarden | Design Ilona Blom Sacred Power