Herken je dit?

Het lopen dolen en zoeken naar erkenning en bevestiging van wie je bent.

Je doet iets wat van jou verlangt wordt i.p.v. jouw eigen verlangens te volgen

Je bent op zoek naar een diepere betekenis van je leven

Diep verlangen om bij te dragen de wereld mooier te maken

Je weet diep van binnen dat er nog veel meer daarbuiten is en je verlangt ernaar omdat aan te raken?

Je ervaart soms depressieve gevoelens, bang en angstig.

En ineens word je wakker en voel dat je hier iets heel belangrijks komt doen. Dat het werk wat je doet eigenlijk niet is wat je wilt doen, dat er een dieper verlangen door je ziel heen brandt om tot uiting te komen.

Jij bent die Star Seed, die haar hoger Bewustzijn voelt openknallen, waardoor herinneringen naar kosmische werelden binnenkomen. En tevens de wake up call: “Kom op, ik moet mijn missie gaan leven. Geen idee hoe, maar ik heb hier iets speciaals te brengen.”

The Animal Tribe Sessies

 

Maak kennis met jouw spirit animals. Iedereen ook jij hebt een team van spirit helpers. En daar zitten dieren tussen. Doordat Animal Spirits dierlijke kenmerken hebben, brengen ze hele andere energie en boodschappen dan engelen en spirit helpers in menselijke gedaantes.

Door dat Spirit Animals diep verbonden zijn met de natuur van Moeder Aarde en de Cosmic world Brengen zij oer oude kennis en wijsheid. Dit gaat je helpen om je zielspad helder en duidelijk te krijgen. Je zielsmissie zorgt voor diepe verbinding met jezelf en je omgeving. Waardoor je innerlijke vrijheid gaat ervaren. En daarbij ga je jezelf erkenning geven voor wie je bent en wat je hier komt brengen.

Diepe verlangens als, “Ik doe nu dit, en toch zou ik liever … doen” Dit zie ik heel vaak bij ondernemende vrouwen gebeuren. Je doet wat er van je verlangt wordt. Terwijl diep van binnen een verlangen zit om iets heel anders te doen.
Dit is zo ontzettend jammer, hier mee gaat talent en tijd verloren. Heel veel van jou dromen eindigen in de prullenbak. Je verlangens zijn een intern systeem om je zielspad op te lopen. Deze verlangens brengen je diepe healing van oude patronen en trauma. Waar door je hier gaat leven i.p.v. overleven. Terug naar rust en diep vertrouwen.

Je zielspad lopen brengt je in een bewuste staat van zijn. Je bent in staat om je innerlijkleiderschap te pakken. Je gaat leven vanuit je hart en intuïtie. Daarbij maak je de juiste afgestemde keuzes die passen bij je zielsmissie. Hier door ga je vanuit vertrouwen en liefde leven. Dit geeft jou weer een gevulde Bron van Eigenliefde. Zodat je gaat leven en werken vanuit diepe liefde en vertrouwen. Waar door je een mooie business neer zet vanuit jou zielsmissie . Hier door gaat je innerlijke natuur stromen. Trek je de juiste mensen aan. Creëer je je leven en business op jouw voorwaarde.

Laat de natuur voor je ziel stromen, dit is wat jij krijgt

♥ 1 op 1 Sessie van max  2 uur
♥ Werken met Spirit animals en ArchAngels
♥ Healing; chakra’s, vorige levens, karma stukken.
♥ Coaching
♥ Helderheid en duidelijkheid van je zielspad en missie
♥ Deep dive in je eigen kleine universum
♥ Incl opname

 

Uniek in Nederland!

Ik werk als enige in Nederland met engelen én sjamanisme. Ik werk direct in het moment. Ik volg de energie en stem alles af met angels and animal spirits. Ik werk met energie en cosmic healing.

Ik zet de natuur en haar dieren in om jouw Bron van Eigenliefde te laten stromen, zodat jij weer die #1 in je leven wordt, bent en blijft.

Ik werk met de unieke combinatie van sjamanisme en ArcAngels. De healing kracht van engelen heeft een hele hoge vibratie en die van de dieren en het sjamanisme is heel krachtig en aards. Dit maakt dat het de trilling van Moeder Aarde ook verhoogt.

Laat de natuur voor je ziel stromen

Ik ben Mascha Running Bear

en ik loop een sjamanistisch levenspad als Cosmic Healer en Essentievanger. Ik heb genoeg shizzle mee gemaakt en ik dacht op een gegeven moment in mijn nog jonge leven: “Dit kan toch niet mijn leven zijn?” Ik voelde het zo anders, alleen de realiteit liet iets totaal anders zien. Ik voelde mij machteloos en verloren. Als ik alleen was, voelde ik moeheid, voelde ik pijn en verdriet. Mijn lichaam total loss van een burn-out. Op wilskracht doorgaan, tot ik echt van pijn in elkaar zakte. Ik kon niet meer. En toch voelde ik dat dit niet de bedoeling kon zijn. Ik kreeg een hele harde awakening. En als het een shaman call is gaat dat niet zachtzinning. In oude boeken las ik  jaren later dat het leek alsof je botten gekookt werden. Zo voelde het ook. Dit duurde twee weken met hele heftige koorts en bijna-doodervaring. Daarna gebeurde er van alles. Nu leef ik mijn leven, is mijn leven kostbaar en geniet ik vol uit.

Ik heb meer dan een jaar geleden mijn shaman name ‘Running Bear’ ontvangen en ik voel en zie wat ik te doen heb: Healing brengen en Star Seeds op weg helpen naar hun ware essentie, hun kern. Zodat ze gaan doen waarvoor ze hier zijn.