Hi, ik ben Mascha

Lief, zorgzaam en zeer gevoelig. Ik ben een krachtige creator van mijn eigen leven. 

Ik ben getrouwd met Jeroen en we hebben twee honden Chewie en BO. Door de vele ervaringen en vooral die niet prettige en zware shizzle in mijn leven.. weet ik wie ik wil zijn en ik kies elke keer weer voor mijn intenties en ik volg de energie en de stroom van wat er door mij heen mag ontstaan. Ik pak elke keer de kracht van het NU om te leven en te werken naar waar mijn verlangens liggen.  En dit is echt wat ik anderen ook wil leren. 

 dikke liefs, Mascha Gifted Spirit Guardian

Engelen in mijn leven en hun boodschap

Engelen zijn al mijn hele leven bij me. Ze zijn vorig jaar met een boodschap en een vraag gekomen. Of ik mijn sjamanen verhaal naar buiten wilde brengen dat ik mensen daar in ga kennis maken en dat de engelen daadwerlijk een belangrijke rol spelen in het Sjamanisme en of ik mensen daar mee kennis wil laten maken. MIjn sprit team zijn o.a. de engelen en de Spirits. Dit is ook het centrale deel in mijn bedrijf.

Schotland

De distel is het Nationale symbool van Schotland, de ruwe ruige natuur, het water wat je ziet bewegen, en de bergen zijn magisch mooi. Als ik daar ben dan ben ik letterlijk in mijn element.  Ik ben zo happy en voel mij zo vrij als ik in Schotland ben. In 2016 heb ik daar een week gezeten en in December 2017 weer een week en ben ik met een hele goede vriendin geweest.  Het was genieten. De natuur is daar zo overweldigend mooi.

Clumber spaniëls en honden

Honden heb ik al mijn hele leven gehad. Ik vind ze zo fascinerend en ze vertellen je gewoon heel direct hoe energie werkt. Ben jij kalm dan is je hond ook kalm. Ben je druk dan zijn je honden ook druk. Ik heb twee Clumber spaniels en die zijn mijn lust en me leven. Blondi en Chewbacca House Of The Sniffing Nose. Ze zijn lui, lief en eigenwijs en ook zin in avontuur. Ik heb express voor dit ras gekozen omdat dit het beste bij ons past en ik stapel gek ben op spaniels.

American Quarter Horse

Er is geen fijner paarden ras dan een Quarter, klein wendbaar sterk en ze gaan voor je door het vuur. Sherry was een quarter, en met haar is mijn bewust zijn naar spiritualiteit open gegaan. Zij liet mij weer heel dicht bij mezelf komen.  Zij heeft er toe bij gedragen dat ik weer in mezelf ging geloven dat ik er toe deed en dat er altijd kansen zijn en hoop. Ik heb mijn startende praktijk toen ook naar haar vernoemd en is nu onderdeel van het engelen kracht centrum.

Kijkje in mijn leven

MIJN VERAAL

Als kind was ik omringt door elfjes en engelen. Ik ben op gegroeid o.a. op de   boerderij van mijn Opa en Oma, daar ware vele dieren, en de tuin was één groot sprookjesland voor mij. Vele bloemen, rozen, viooltjes, rodondenderons kleurde de tuin het hele jaar door. Ook stonden er fruitbomen en vele groentes in de grotte moesttuin die mijn opa had aangelegd. Hij had dat in Engelse landhuis stijl gedaan. En had dan ook vele uren in de bijzodnere boeken gestudeerd om te leren over de archtectuur van deze tuinen. Mijn Opa was ook Architect met zijn eigen buro. En van de moestuin daar konden we dan ook het hele jaar van eten. De bossen en de natuur waar ik in mijn jeugd mee omringt was verlang ik dan ook echt heftig naar terug. Wie weet vinden mijn man en ik wel onze droom plek dit jaar.  Op een gegeven moment is er een paardje in mijn leven gekomen door dat ik heel ziek was. Sherry gaf mij weer een doel in het leven en liet mij beetje bij beetje weer voelen wie ik was. We ging zo vaak door het bos dat ik door kreeg dat ik de bomen zag bewegen op een manier die niet iedereen opviel. Ook hoorde ik de bomen fluisteren. Er zijn mijn hele leven paranormale dingen voorbij gekomen; Van een prehistorische schildpad met haar op der hoofd, die zich liet zien in een tijddimensie toen ik heel klein was. Tot het zien van elfjes en kabouters. Ik was als kind super gevoelig en snel overprikkeld en overvoert. Ik voelde iedereen zijn bedoelingen en daarbij merkte ik dus ook of mensen tegen mij en mijn moeder logen. Dit deed mij ook bang worden voor de wereld. Ook vloog er een keer een kraai op mijn rug terwijl hij exact de andere kant op vloog.. Ook daar werd ik bang van. Nu ik daar jaren later met iemand over gepraat hebt kwam ik er achter dat kraaien zware energie weg halen, energie wat er niet meer toe doet, klopte ook wel mijn rug deed die dag ook veel minder pijn. In mijn jeugd heb ik heel veel angsten gekend door dat alle indrukken, situaties en mensen bij mij enorme ruis en prikkels veroorzaakte. Op de boerderij bij mijn opa en oma had ik er geen last. Ging ik weer naar school na de zomer vakantie dan had ik de eerst 3 a 4 maanden steevast elke dag hoofdpijn vanaf het middag uur.

 

20 jaar geleden heb ik de initiatie gehad van Sjamaanse pad, Als je een sjamanen dood sterft kunnen dat verschillende dingen betekenen; er gebeurt wat in je familie, je raakt in geld problemen of je wordt heel erg ziek. Ik had er twee, ik kreeg een enorme bacteriële infectie waar bij ik twee weken lang 41 graden koorts heb gehad. En er ging iets fout in de familieband wat daar mee te maken had. Al met al ik kwam er heel sterk uit. In mijn ijlende periodes en slaap ben ik de hele wereld over gevlogen Azië en Zuid Amerika waren de voornaamste plekken. Aantal jaar daarna kwam er een oudere vrouw in mijn leven die was op gegroeid bij de Lakota (indianen) Toen zij op der sterf bed lag, had ze voor mij een boodschap en had ze voor mij en mijn moeder een cadeau. Ik kreeg een hele oude staf genaamd Soaring eagle. Ze zei me; Mascha take good care of this healing wand, i give you this because you have great healing power in your hands and you need to reachout to the world and give healing to Mother Earth and her people. You are a Medicine Woman and people will come to you for healing and advise. You have lots to learn but go my Darling… spread your healingIk heb dit verhaal heel lang voor mij gehouden omdat ik ook hier in weer bang was voor het oordeel van een ander. En het heeft enorme waarde. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze lieve eigenwijze en rebelse vrouw heb mogen leren kennen.

Onder tussen werd ik ook nog geteisterd door angst en paniek aanvallen. Ik kreeg in 2011 de diagnose ADHD en ik werd daar zo ongelukkig van. Omdat het leek als of alles nog erger in de soep liep dan anders. De prikkels gingen er niet mee weg. De rust kwam in tablet vorm concerta.. Het was een pleister op een wond en weer geen permanente oplossing. Op een gegeven moment vond ik een kruiden drank die hielp maar daar zat te veel suiker in waar door die ook niet goed was. Uiteindelijk heb ik de hulp aanvaard van een goede vriendin. Zij en haar toenmalige vriend hielpen mij met NLP trainingen. Dit was mijn eerste stap naar echt herstel. Samen met de diagnose HSP en magnesium te kort. Ging er steeds meer dingen veranderen mijn binnen wereld werd stiller mijn hoofd draaide nog wel uren ipv overuren. En steeds meer ging het leven als prettig en leuk ervaren in plaats een noodzakelijk kwaad. Ik heb me jaren lang geschaamd hier voor. En ik stop daar nu ook mee ik maak vrede met mijn verleden. EN het is tijd om al mijn kennis en ervaring te gaan inzetten bij het begeleiden van jonge dertigers en 40+ vrouwen die kampen met angst en chaos, HSP en ADHD-achtige klachten.

Elke dag werk ik aan wie ik wil zijn en wat ik kan brengen in de wereld om diepe liefde erkenning herkenning te brengen voor anderen. EN nu staat het Engelen Kracht Centrum waarin ik de sleutel kan zijn voor anderen door mijn eigen ervaring met demonen als HSP en ADHD te delen en te helpen bij een leven voor meer balans en rust en ruimte.

Mascha, Gifted Spirit Guidance