Hi, ik ben Mascha

 Ik ben een magische creator van mijn eigen leven. Door te kiezen voor een afgestemd leven heb ik vrijheid in mijn bizz, voel ik me veilig, heb ik vertrouwen en ben ik verbonden met mijn innerlijkheid en essentie.  

 

 dikke liefs, Mascha  

MIJN VERHAAL

 

 20 jaar geleden woonde ik in Amsterdam en was ik net 21 jaar jong en onzeker. Die winter kreeg ik een initatie vanuit het Sjamanisme, ik weet het nog heel goed het was ijskoud en er lag sneeuw buiten. Dit is een roep om je bewustzijn of je ziel wakker te laten worden dat het tijd is om te doen waarvoor je hier bent. Dat gaat er hard en wreed aan toe. In mijn geval werd ik heel erg ziek en verloor ik bijna mijn familie. Na die periode leerde ik Kathleen kennen, opgegroeid bij de Lakota indianen. Door haar leerde ik een wereld kennen die voor mij vertrouwd voelde evenals erg indrukwekkend en beangstigend. Want wat ik voelde als ik met mijn paard in de bossen reed kwam nu ook heel dichtbij in de vorm van sjamanisme en indianen. Waar ze mij alles over vertelde en ook over de kracht en liefde die ik bezat om te kunnen healen.

 Zij werd op een gegeven moment ziek en ze riep mij bij zich of ik langs wilde komen. Dat deed ik samen met mijn moeder die haar inmiddels ook goed kende. Ze noemde mij gekscherend Running Horse.. omdat ik er altijd heel snel vandoor ging met mijn paardje de bossen in. Klopt ook wel want daar voelde ik me het lekkerst. Klein dapper en eigenwijs vond ik haar, ze wist zoveel.. en vooral wat de natuur met mij deed en waarom de wilde dieren altijd met mij praten incl. de bomen.. dat was wel spannend, ik luisterde met gespitste oren en het bonken in me hart als zij vertelde. Omdat zij als enige zag wat mijn binnen wereld deed met mijn buiten wereld. 

 Ik kreeg een hele oude staf genaamd Soaring eagle. Kathleezei me; Mascha take good care of this healing wand, i give you this because you have great healing power in your hands and you need to reach-out to the world and give healing to Mother Earth and her people. You are a Medicine Woman and people will come to you for healing and advise. You have lots to learn but go my Darling… spread your healing Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze lieve eigenwijze en rebelse vrouw heb mogen leren kennen.

Als ondernemer wil en gun ik je een life& Bizz wat is afgestemd op wie jij bent vanuit innerlijkheid en Essentie. Dat je gaat doen waar je van droomt en dat jij er voor gaat. Innerlijke leiding pakt en een bedrijf neerzet waar je heel veel plezier uithaalt. 

 Met liefde, Mascha 

 

 

 

Engelen in mijn leven en hun boodschap

Engelen zijn al mijn hele leven bij me. Ze zijn vorig jaar met een boodschap en een vraag gekomen. Of ik mijn sjamanen verhaal naar buiten wilde brengen dat ik mensen daar in ga kennis maken en dat de engelen daadwerlijk een belangrijke rol spelen in het Sjamanisme en of ik mensen daar mee kennis wil laten maken. MIjn sprit team zijn o.a. de engelen en de Spirits. Dit is ook het centrale deel in mijn bedrijf.

Schotland

De distel is het Nationale symbool van Schotland, de ruwe ruige natuur, het water wat je ziet bewegen, en de bergen zijn magisch mooi. Als ik daar ben dan ben ik letterlijk in mijn element.  Ik ben zo happy en voel mij zo vrij als ik in Schotland ben. In 2016 heb ik daar een week gezeten en in December 2017 weer een week en ben ik met een hele goede vriendin geweest.  Het was genieten. De natuur is daar zo overweldigend mooi.

Clumber spaniëls en honden

Honden heb ik al mijn hele leven gehad. Ik vind ze zo fascinerend en ze vertellen je gewoon heel direct hoe energie werkt. Ben jij kalm dan is je hond ook kalm. Ben je druk dan zijn je honden ook druk. Ik heb twee Clumber spaniels en die zijn mijn lust en me leven. Blondi en Chewbacca House Of The Sniffing Nose. Ze zijn lui, lief en eigenwijs en ook zin in avontuur. Ik heb express voor dit ras gekozen omdat dit het beste bij ons past en ik stapel gek ben op spaniels.

American Quarter Horse

Er is geen fijner paarden ras dan een Quarter, klein wendbaar sterk en ze gaan voor je door het vuur. Sherry was een quarter, en met haar is mijn bewustzijn naar spiritualiteit open gegaan. Zij liet mij weer heel dicht bij mezelf komen.  Zij heeft er toe bij gedragen dat ik weer in mezelf ging geloven dat ik er toe deed en dat er altijd kansen zijn en hoop. Ik heb mijn startende praktijk toen ook naar haar vernoemd en is nu onderdeel van het engelen kracht centrum.

Kijkje in mijn leven